No predstavte si môj boj s mravcami pokračuje, ale to permanentne každe leto sa obajvia v kuchyni , ale tento rok je to neznesiteľné , myslíte si že to môže byť tým teplom ? Ja už som vyskúšal všetko takmer na ne cez biolity, rozne ine chemické postrek
no u nás bolo to isté bolo rozmlátila sa podlaha a zaliala sa na novo od vtedy ich dáko nevidím ale sem tam vystriekam z vonkajšej strany biolitom aby sa nepovedalo ale je to svinské noo
mali sme mravce v panelaku. objavili sa asi pol roka - rok po zatepleni panelaku. mali ich ludia snad na vsetkych poschodiach, bola nutna dezinsekcia v komplet baraku, lebo to uz bolo neunosne (mravce v jedle atd.)
tak nájsť ich koloniu to je ťažke kedže mou mať veľa hniedz v celom byte a v paneli v podlahách či v murive a možno tých kralovien teda aj koloonii može byť celkom dosť
Tiež sme mali mravce.. pomohlo urobiť poriadok v byte... proste všetky odrobinky povysávať a bol pokoj. Už mesiac od toho incidentu som žiadne mravce nevidel.
Inak ak zabíjaš mravce musíš dávať úplne pozor.. ono stačí že si jedného mravca nezabil a on pôjde do toho ich podzemného úkrytu a privedie ďalších nových pomocníkov.
RE: Jozotraktorista
A čím bolo že bolo tolko mravcov po zateplovani ? a vystriekala to nejaka firma z fondu opráv , alebo na náklady tej firmy čo to zateplovali ?
Mám to podobne a to mám z nich ešte aj fóbiu od malička! . Nám pomohla krieda len, ale píšeš, že tebe nie, tak neviem... Je to dlhodobý problém, veľa šťastia teda
@purpledrug666 ja z nich fobiu nemam len ma serú človek príde unavený z vonka z roboty pozre a ma dalsiu robotu no to je teda poriadne dlhodobý problem ale od jesene do juna nevidim žiadneho až príde jun a od vtedy sa kotia kotia a kotia
@janosik220 To máš dvakrát lepšie ako ja potom. Ja sa ich bojím + máme ich v zime ešte asi viac než v lete, no fuj proste! Aj lietajúce .
Aj ja mám robotu, lebo infarkt z nich chytám .. že čo najrýchlejšie sa skryť .
Prajem si, aby už na ne vymysleli nejaký zázrak.
mravce mi ani nespomínaj som minule kosil a som našiel obrovské hniezdo tak som im ho tak roztrtkal že behali ako keby koniec sveta nastal... každopádne nezavidim ti
ja nechapem preco sa idu ludia posrat s takehoto niecoho aj my mame mravce vzdy ale tak 3 krat do roka teraz napriklad niesu moc boli ale pred mesiacom no co treba davat pozor zatvarat dobre potraviny a hotovo oni ti nebudu lozit po kuchyni ked tam nebude nic otvorene a rozsypane na zemi
Ocot do škár, z ktorých vyliezajú. Celkom sa ich ale nezbavíš nikdy, pretože majú chodbičky v murive a v podlahe. Mravce raz ovládnu svet, čo už. V jednote a efektívnej deľbe práce je sila a dostanú sa všade. Ja si napr. nepamätám, že by bolo niekedy toľko mravcov aj vonku na záhrade ako dnes. Inak čím viac pavúkov budeš mať v izbe, tým viac mravcov ubudne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Inak ak zabíjaš mravce musíš dávať úplne pozor.. ono stačí že si jedného mravca nezabil a on pôjde do toho ich podzemného úkrytu a privedie ďalších nových pomocníkov.
A čím bolo že bolo tolko mravcov po zateplovani ? a vystriekala to nejaka firma z fondu opráv , alebo na náklady tej firmy čo to zateplovali ?
Aj ja mám robotu, lebo infarkt z nich chytám .. že čo najrýchlejšie sa skryť .
Prajem si, aby už na ne vymysleli nejaký zázrak.