Zajtra v škole ma čaká dosť tvrdá bitka.Mám sa biť s debilkom ktorý je o 20 cm vyšší.Jediná výhoda ktorú mám je tá že som silnejší.Poradte mi ako by som ho ľahko a rýchlo mohol dostať na lopatky.
@sitic tak to si zabil Len on má dlhšie nohy On má dokopy 2 m a ja iba 1,80 m Chlapec mi nadáva do debilov zato že sa učím a mám samé jednotky zatiaľ čo on je borec so samými 5 Ako ja som mierumilovný tip človeka ale ked sa chce biť tak prosím
ak je vyssi, tak bude pravdepodobne menej stabilny...cize najlepsie ho bude zrazit na kolena...preto kopaj ho bud do guli alebo do jablcka v kolene alebo pouzi obusok, baseballku, ta pomoze vzdy... a pri najhorsom chod zalovat riaditelovi
zajtra v skole? to si este planujete bitku? ked som sa este ja bil na zakladnej skole tak to bola otazka len niekolkych minut pripadne sekund a ziadna priprava.... jenoducho kazdy schytal niekolko ran a kto stal na nohach alebo kto schytal najmenej ran vyhral na dalsi den uz to nema vyznam ale ked je dnes nedela tak to uz budu aspon 3dni, tak to uz nema vobec vyznam..., vykaslite sa na to a mas pokoj.
@riddler keby sme neboli celý týžden spolu tak to urobím @echoechoecho asi to urobím tak ako si povedal Ak vyhrám tak bude všetko Ok a ak prehrám tak pôjdem za riaditeľom ktorý je čirou náhodou známy
@mefistofel ale ver tomu, ze je to tak,a ze ty trepes blbosti, ci mas protiargument? ....takeho 2-metroveho nie je problem zhodit na zem, ak mas len 160 cm...odskusane a videne na brannom cviceni ..ale musis vediet ako na to
Gule/žalúdok, on sa strepe na nohy a kopačku do hlavy Odskúšané, funkčné..len z rozdielom že ked' som to urobil spolužiakovi pol hodinu mu jebala krv z nosa DDD
@kolcak123 cez znamosti (intrigy, podrazy) sa vyhravaju navacsie bitky ...a hej, nakopaj ho aj za mna, take typy poznam i ja, akurat, ze mna nechcu bit, lebo by hned leteli zo skoly do polepsovne
@echoechoecho ja som hral hokebal a mali sme povolene vsetko ked tam nebola hokejka a hlavne nebol clovek ktory by ma zhodil a hrali sme to v niektorych pripadoch ako rugby
ked vie clovek stat a ma dobry postoj tak ho nezhodis, ked je mantavy a nevie ani chodit tak ho potom zhodis ale to je o niecom inom potom...
@echoechoecho cez známosti by som tam toho narobil dosť ale nechcem vypadať ako skútočný úbožiak Tak ja mu kľudne rozbijem nos ale zlomím dáku kosť Aj tak prestupujem na inú školu
@kolcak123 Keď si silnejší než on, tak si premysli dobre taktiku a rukami a nohami mu dojeb brucho.To ho bude nehorázne boleť. Potom pekne kolená, hehehe... Potom bude zdrcení "klačať" na zemi a vtedy ho móžeš chytiť za vlasy a takú mu vrazíš jak prasa. Ale ak máš inú taktiku, tak v pohode, ale ak to chceš "okoreniť", tak keď sa ti podarí ho dať na zem, tak mu uchop nohami hlavu, zvyškom tela ho skús tlačiť na zem a vtedy zoberieš jeho nohu, dáš si ju na plece q čo naaajsilnejšie oboma rukami mu tlačíš na kolenu, až mu ho rozdrvíš. Tu si môžeš byť istý, že ho dlllho v škole neuvidíš s takýmito zraneniami!
@roman103 tvoja rada vyhráva to prvé rozhodne musím skúsiť to s tým kolenom je už brutálne mohol by som mať z toho problémy zajtra dám vedieť ako to dopadlo
@kolcak123 tak to by si bol potom úbohý..normálne si počkaj kým kopne, uskoč, on bude mať slabú stabilitu tak mu najeb kopačku do brucha, on ide k zemi a kopačku do hlavy..
mimochodom, ak prestupuješ tak by som tam urobil také rošošo že by sa o tej "bitke" rozprávalo ešte v roku 2040
@mefistofel no pozri, tym, ze treba vediet ako na to som nemal na mysli, ze sa 160cm oprie telom o 2-metroveho valibuka a bude ho chciet zhodit ... ten vyssi ma vzdy vyssie polozene tazisko, a ked sa stretnu dvaja ludia s dobrym postojom a priblizne s rovnakou fyzickou silou, skor ten nizsi zhodi vyssieho, to je proste fyzika ...ale to zavisi dost od techniky....a inac vacsinou mi vyssi (myslim okolo 2 m) ludia pridu viac mantavi ako nizsi...
plánovanie je naprd.... lebo nevieš čo urobí on v danej chvílu a dákou nečakanou ranou ti rozjebe taktiku..... proste tam ajtra príd postav sa pred neho ty príjmeš pár úderov jemu ich rozdáš padne,pomiluj spolužiačky a chod domov
@kolcak123 ale dam ti este jednu radu, kopni mu zo spickou do stehna, priblizne v strede a tak sa rychlo zosype na zem ak sa dobre trafis a potom uz mas skoro vyhrane ale musis jednat rychlo
Naser sa a hlavne pred bitkou moc nerozmyslaj, ze co a ako, lebo este dostanes strach - proste mu jebni jednu riadnu (ale fakt riadnu supu) na bradu a spadne ako hruska. Do uderu zapoj cele telo, inak to nebude mat ten efekt a moze ostat stat a to by bolo blbe
A ak sa chces fakt bit, necakaj na jeho prvu ranu, lebo sa k uderu nemusis ani dostat
Urob to tak:
Prid blizsie k nemu, uvolneny postoj (ale pripraveny na uder - len nech to nie vidno, zemu ides strelit). Nie ze prides napnuty jak pav, lebo zaujme obranny postoj. Napnes sa az ked ho budes udierat. Normalne ho pozdrav: "No Nazdar". Kym typek bude rozmyslat co ti odpovie, ty mu rovno za pozdravom jebnes na bradu. Ani nebude vediet odkial rana prisla a bude na zemi.
Ak sa bude este motat tak rana do brucha alebo v drsnejsom pripade spodny hak na bradu.
P.S.: Nekop ho do guli, to sa nerobi a budes za babu - to len v pripade, ze uz ti nic ine nezostane
@echoechoecho ano lebo vacsina velkych je nemotornych aj ked neviem preco, ja osobne dokazem byt obratnejsi ako clovek co ma 150cm.... velky neznamena mantavy, ale vo vacsine pripadoch ako clovek co ma vyhodu teda ked je ohybny
@kolcak123 postav sa a buchni si silou do stehna, netrenovany sval spravy to, nazvem to tak ze uplne vyradi svoju cinnost ked uz niekolko krat takto dostal tak by sa udrzal na nohach, ale pochybujem ked das dobru ranu ako sa na futbale hovori špicákom
@assasins na 100% si vôl nepotrebujem si nič vymýšľať ja som sem prišiel požiadať o radu @charis však @lawey porozmýšľam o tom @roman103 vytvorím nové forum
@kolcak123 prave preto musis prist blizsie a nejako docielit nech zaujme uvolneny postoj a hned potom u rychlo strelit na bradu.
Horsie ak bude v obrannom postoji.Ak si bude branit len tvar, je tam sanca na rychly uder o brucha a ked sa zohne bij do hlavy. Ale tam je dost realna sanca ze to nevyjde. Navyse ked je vyssi budes o mat tazsie.
Ale jedna moznost by tu bola aj ked bude v obrannom postoji. Riadne sa rozbehni nech naberies kineticku energiu a riadnu mu jebni. Takto urcite prejdes cez jeho blok. Ale kry si pri tom hlavu. Nech ta neodrovna pred uderom.
Alebo mu s rozbehom kopni do nohy (do priehlavku - tam kde chodidlo prechadza do holene). Ale kopni ho štylom akokeby si išiel zasliapnut mravca (spodnou castou svojho chodidla). To pociti a isto sa zohne, potom mas vacsiu sancu na dobry uder. Vhorsom mu tam nieco zlomis a uz nepostavi vobec
vyskoč mu na chrbát, tľapni mu s dlaňami po ušiach, to ho dorazí hneď, potom mu daj punču do solar plexus a tralalalá počkaj si na to, keď za tebou príde nejaká jeho partia a to isté v trojnásobnej verzií spraví tebe+zlomené rebro určite.
@IX fakt díky Máš to u mňa @poke po zajtrajšku prestupujem na škole vzdialenú od neho asi 40 km @assasins tvoj názor je zaujímavý asi tak ako ty sám.čiže dovi Nepotrebujem počúvať debila.Ja som si sem prišiel po radu!Ešte som sa nebil s takým dlhým.Väčšinou iba so sebe rovným. @arysk zajtra to klepnem na forum pod názvom ,,Po boji,,
Päsťou do solaru, kopnúť mu dozadu za koleno(mne sa to na bývalom podarilo na prvý krát tak,že 3 dni nevedel poriadne chodiť,ale tak on mi pri tréningu hovoril že silno), tým by mal už minimálne kľačať,jedna do zubov a máš vyriešené...
Musis sa k nemu natlacit na blizko, uplne ku telu medzi jeho ruky s pastami si kryt tvar a davat kratke uderi, a stale sa tlacit alebo najlepsie ked uz budes prinom hodit sa mu na nohy nadvihnut ho a hodit o zem, uz ked budes na nom na zemi uz nespravi nic.
viem ako by si ho v sekunde zrazil na zem,ale je tam skutocne riziko zabitie v dosledku prerazenia hrtana...ide o to ze prides k nemu,a jednou nohou mu zozadu akoby podrazis kolena a popri tom mu rukou prudko udries spredu na krk..zarucene ide k zemi,ale..:/
alebo ako som pocul prihodu ktoru rozpraval jeden v dunaji ze sa rozbehol a v necakanej chvili si cupol ked jeho nepriatel bezal a preletel cez neho lebo to necakal ze pocas behu pred nim si cupne...
Mal by si mu podať ruku a povedať: mier s tebou, nech ťa Boh žehná... určite by nehccel mať do činenia so psychopatom, možno to zaberie a možno ho to ešte viac vyhecuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
@kolcak123 sa tvar bojazlivo a ked sa dostanes do dostatocnej blizkosti, vyuzi moment prekvapenia a kopni
ked vie clovek stat a ma dobry postoj tak ho nezhodis, ked je mantavy a nevie ani chodit tak ho potom zhodis ale to je o niecom inom potom...
mimochodom, ak prestupuješ tak by som tam urobil také rošošo že by sa o tej "bitke" rozprávalo ešte v roku 2040
A ak sa chces fakt bit, necakaj na jeho prvu ranu, lebo sa k uderu nemusis ani dostat
Urob to tak:
Prid blizsie k nemu, uvolneny postoj (ale pripraveny na uder - len nech to nie vidno, zemu ides strelit). Nie ze prides napnuty jak pav, lebo zaujme obranny postoj. Napnes sa az ked ho budes udierat. Normalne ho pozdrav: "No Nazdar". Kym typek bude rozmyslat co ti odpovie, ty mu rovno za pozdravom jebnes na bradu. Ani nebude vediet odkial rana prisla a bude na zemi.
Ak sa bude este motat tak rana do brucha alebo v drsnejsom pripade spodny hak na bradu.
P.S.: Nekop ho do guli, to sa nerobi a budes za babu - to len v pripade, ze uz ti nic ine nezostane
to nás učil telocvikár ako obrana proti úchylákom
Horsie ak bude v obrannom postoji.Ak si bude branit len tvar, je tam sanca na rychly uder o brucha a ked sa zohne bij do hlavy. Ale tam je dost realna sanca ze to nevyjde. Navyse ked je vyssi budes o mat tazsie.
Ale jedna moznost by tu bola aj ked bude v obrannom postoji. Riadne sa rozbehni nech naberies kineticku energiu a riadnu mu jebni. Takto urcite prejdes cez jeho blok. Ale kry si pri tom hlavu. Nech ta neodrovna pred uderom.
Alebo mu s rozbehom kopni do nohy (do priehlavku - tam kde chodidlo prechadza do holene). Ale kopni ho štylom akokeby si išiel zasliapnut mravca (spodnou castou svojho chodidla). To pociti a isto sa zohne, potom mas vacsiu sancu na dobry uder. Vhorsom mu tam nieco zlomis a uz nepostavi vobec
Btw: k tím radám úplne Mortal Kombat.
Potom daj vediet ako to dopadlo..
bože chlapi (ach)
neverím že ľudia, ktorí naložia za oveľa racionálnejšie fórum, tuto chlapcovi radia...
btw to ste si dohodli "boj" ?! na strednej?!?!
lebo ti povedal, že si debil ?! ?! ... lebo sa učíš na jednotky???
a ty za túto urážku sa ho chystáš zbiť, hoci si mierumilovný tYp a na ďalší deň prestupuješ na inú školu ??!!
...
are you fucking kidding mee ?
to som jedina, čo v tom vidí pár logických nedostatkov či čo
@lucina223 by som chcel vidiet, ako mu kopnes dozadu pod koleno
PS:za zdravotné následky neručím