Ako moc ste bojovali po rozchode za svoju/svojho ex? Hneď? doprosovali ste sa? vykašľali ste sa na to?..a naopak keď ste dali kopačky vy, ako to bolo z tej druhej strany?
ked sa so mnou rozišla, všetci ma od nej odhovárali, že si ma nezaslúži. no ja som o ňu neprestal bojovať a po pár mesiacoch sa mi podarilo ju získať znovu späť. no netrvalo to ani rok a znovu ma poslala k vode. takže mám už dosť jej nezrelosti a kašlem na ňu.
ja sa nikdy nepoučím, vzdala som to sama so sebou. ale tak už to nie je boj, už je to len o tom, že sa streteme a je to zase ako keby sme boli spolu.
nechápem seba, nechápem jeho, je mi z toho smutno a zle.
no co si...ani o jedneho. akoze s prvym som sa to snazila zachranovat parkrat lebo v takom dlhom vztahu a este s nasimi talianskymi povahami bolo parkrat take ofucane rozchadzanie po hadke, co vydrzalo maximalne asi 2dni ale ked prisiel realny rozchod, tak ma ani nenapadlo "bojovat", to je pod moju uroven bojovat o niekoho kto si najde inu a vseobecne...je blbost bojovat o niekoho kto chce odist zo vztahu. zapriat vela stastia a ist..urcite to je bolestive, ale ak raz nie je presvedceny ze ten vztah je to prave, tak sa to casom aj tak rozpadne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tak samozrejme, ze ked to skoncilo z mojej strany, tak som za nich uz nebojovala
ale ked bolo mne dane, tak som sa na to nedokazala vykaslat hned (co aj lutujem, ale ta co uz)
nechápem seba, nechápem jeho, je mi z toho smutno a zle.