Uplneee maam straach so zubara xDDD ako vzdy ked tam idem si howooorim boze ja sa bojiiiim a proste tak ale ked uz sedim f tem kresle tak ani nepipnem a ked viidem tak si poviiim ze sak to nic nebolo ale zas ked idem znowa zase to istee.. uplnee sa bojim
ja som tam vzdy chodil rad, aspon som sa ulial z nejakej hodiny.. dokonca sme tam chodievali v trojici a pekne sme na seba cakali, potom sme si este nejaku hodinku len tak posedeli pred ordinaciou a potom pomaly a dlhymi oklukami do triedy na hodinu
ach... to je brutal... ... ale teraz .. ked tam chodim.. castejsie.. tak.. uz som si zvykla ... je to vzdy to iste .. pridem tam.. daco posprta .. vyvrta .. ja pozavyjam ... poplacem(to uz iba obcas .. a idem prec ... toto iste dookola
ja nemam rada zubarov....nechapem ako to moze niekto robit,vrtat sa v zuboch ble a ten zvuk vrtackyyyyyyyyyyy nieeeeeee pomooooooooooooooooc neznasaaaa toooo.....ked mi vrta fuj fuj fuj fuj
btw tiez by som sa mala objednat,odkladam dokedy sa da
jeminee bojiiim všetko len nie zubári (a gymnastika) inak zvládam všetko.... akooo je to iné keď vám všetko umŕtvia a potom šušlete ako keď všetko natvrdo bleeee zažila som aj jedno aj druhé, to s tým umŕtvením bolo príjemnejšie (ale trebalo riadne cvakať)
zubara sa nebojim...mam ich rad...dobre sa u nich ulieva ze pan doktor, tam ma to este skrabe, napravite mi to??? pozrem na hodiny...bose, o hodinu az mozem prist do skoly tak ma este skrabe tam a tam
a ja mam pohodoveho zubara nechapem ludi co sa boja zubarov
nebojim sa uz par rokov ale nikdy k zubarke rada nechodim...staci mi ze som u nej na pravidelnej prehliadke dva krat do roka a po kazdy krat mi najde aspon jeden novy kaz na zuboch :/ cize uz som zvyknuta na bolest z vrtania a nevadi mi tych par minut co tam sedim...nastastie mi ale nikdy netrhala zub...
nebojim sa aj ked mam uplne na kkt zuby ale odkedy si necistim zubnou pastou je to lepsie... pre info mam asi na 20 zuboch plombu a niektore maju ako keby 2 alebo 3 plomby. Vacsinou idem bez umrtvenia, strach ti v nicom nepomoze iba ta brani, kazdy strach treba prekonat
ja uz sm si u zubara "odsral" dost pred par rokmi mi trhal 4 trvale zuby, bo mam vraj malu sanku a velke zuby, a ted najnovsie mi rastie vpravo dole zub mudrosti a tlaci na 7micku zub takze jeden z nich bude musiet ist von a pritom pred rokom mi povedal ze sm stastny clovek ze nemam zuby mudrosti ani zalozene ... fakaaaa
Normálne priam závidím tým čo berú zubárov ako pohodu ktorá prináša ulievanie sa... Aj ja chcem...
Vždy keď viem že mám ísť k zubárke, tak týždeň dopredu nespím a keď mi náhodou zubárka oznámi že nemám kaz, tak myslím že vyskočím z toho kresla tak že hlavou prerazím strop...
Ale fakt.. ešte keď som bola prvýkrát u zubárky v prvom ročníku na ZŠ, aj keď mi trhala zub, bola to úplná pohoda. Až potom to začalo byť takto kritické... A zubárka so sestričkou, ktoré obe na mňa pozerajú vždy ako na úplného debila že "ako sa taká stará koza môže báť?" tomu veľmi nepomáhajú, takže mi rodičia momentálne vybavujú nového zubára (vraj mladý a sympatický a možno aj slobodný ) ale vcelku sa bojím ako zalomí rukami, lebo už pred nejakým mesiacom sa mi z jedného zuba odlomili dva kúsky v priebehu týždňa :/ (aj preto som tam ešte stále nebola)
@18 mne zubary nic nerobia, ziadny stres ani panika .... musis len zavriet oni a mysliet na nieco pekne...napr si predstavuj ako sa milujes s priatelom, ako ta napr ziada o ruku ...staci sa zasnit a je to v pohodicke....
co ja wiem ked som bola menšia tak som sa hrozne bala isť zubárovi a tak to aj dopadlo ze mam dosť kazov lebo som bola malá a sprostá a teraz chodim casto zubárovi ale uz sa nebojím a chodím pravidelne...
zubara som sa nebala nikdy, dokonca ani v tedy ked sa potajomky dohodol s mojou mamickou ze mi vytrhnu 2 kivajuce sa zuby. mala som asi 9 rokou a zubarka mi blomovala 1 zub, ked doblombovala povedala mi ze mi to este skontroluje no namiesto toho chytila klieste a vytrhla mi tie dva kivajuce sa zuby, lietali po celej ambulancii, nastastie ze vsetko dobre dopadlo a ja zijem dnes mam perfektneho zubara, cely cas vtipkuje a teba ani nenapadne mysliet na bolest.je strasne zabavny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale kamoska teraz chodi po dlhej dobe,a to co popisuje je masaker...nechcela by som to zazit...
btw tiez by som sa mala objednat,odkladam dokedy sa da
a ja mam pohodoveho zubara nechapem ludi co sa boja zubarov
Vždy keď viem že mám ísť k zubárke, tak týždeň dopredu nespím a keď mi náhodou zubárka oznámi že nemám kaz, tak myslím že vyskočím z toho kresla tak že hlavou prerazím strop...
Ale fakt.. ešte keď som bola prvýkrát u zubárky v prvom ročníku na ZŠ, aj keď mi trhala zub, bola to úplná pohoda. Až potom to začalo byť takto kritické... A zubárka so sestričkou, ktoré obe na mňa pozerajú vždy ako na úplného debila že "ako sa taká stará koza môže báť?" tomu veľmi nepomáhajú, takže mi rodičia momentálne vybavujú nového zubára (vraj mladý a sympatický a možno aj slobodný ) ale vcelku sa bojím ako zalomí rukami, lebo už pred nejakým mesiacom sa mi z jedného zuba odlomili dva kúsky v priebehu týždňa :/ (aj preto som tam ešte stále nebola)
@tikalok Neprovokuj, ja už som mala kaz aj na plombe
@punkhartka Dokážem, ale nie v zubárskom kresle A navyše, vždy keď si potom uvedomím že som si to len vysnívala, som neuveriteľne sklamaná
no pokial ide o preventivku tak to v ziadnom pripade
ale asi to bude tym, ze este nemam ziaden kaz...takze ficim len na tych preventivkach