Myslite si že som vadný len preto lebo sa bojim prebiehat cez cestu ako je to zvykom? vzdy poctivo cakam na chodniku kym siroko daleko nie je ziadne auto ..dnes som stal takto 25 minut kym som presiel cez cestu a to na prechode...
neviem si predstavit zeby niekto na prechode cakal 25min, kedze vzdy sa najde niekto kto tie auta zastavi do par min aj ked nefunguju semfory na krizovatke a vtedy sa staci uz len pridat...
@0 Pokial som na prechde a nepusti ma piate auto v krocim na prechod. Zbytok su ich sracky v pripade nudze uskocim.
@1 Rob si z toho srandu a ver tomu, ze raz ta niekto zrazi. Raz mi taka ako Ty vbehla rovno pred auto mimo prechodu. Nastastie mala len odrety laket a rozbity telefon.
99% mojich meškaní do školy má na svedomi prechod prechodcov a brutálna premávka (ranná špička) pred vchodom do našej školy. A tam naozaj stojím aj 5-7 minút a skúšam skočiť do cesty všelijako (snažim sa bezpečne) ale stále sa mi to nepodarí a tak čakám ako nejaký chu*ko
zas tolko by som tam nečakala. ja davam pozor aj ked minule ma skoro zrazil spolužiačkyn otec lebo som kecala a nevidela som ho. ešte že ma jedna spolužiačka potiahla dozadu lebo som tomu autu do cesty skočila.
ano uvedomujem si ze uz je to tak trochu fobia, kamosi sa mi smeju ked idem s nimi po meste oni prejdu a ja stojim a cakam kym bude bezpecne...tych 25 min dnes bol rekord moj na bajkalskej zvycajne to trva max 5
az tak sa bat nemusis mne sa raz stalo ze som vbehla na cestu a skoro ma zrazilo auto ale nastastie som stihla uskocit na kolaje elektircky ktora bola tiez odo mna par metrov a este zijem
fuu u nás našťastie veľa áut nechodí .... ale vlastne... furt je plná cesta no.... tak akočakám ale keď ma to už omrzí tak sa rútim cez cestu ... majú zastaviť na prechode
@1 ja tiez stale riskujem kazdeho okolo mna to riadne stve aj ked chodim na cervenu a cez cesty, kde nie je vobec ziaden prechod asi sa mi to raz vyplati...
ja som zase úplny opak teba...minulý týždeň ako som po vyučovaní išla domov videla som jak mi ide už autobus tak som sa rozbehla na zastávku aby som ho stihla lebo bola fakt hrozná zima vonku a kebyže mi ujde to by bol horor čakať najbližší bus...jak som bola asi 20 metrrov od zastávky a on už zastavil prebiehala som cez cestu akurát vtedy ako sa tade rútilo auto a išlo asi meter vedla mňa kebyže čakám kým prejde tak bus nestihnem ledva ledva som stihla nastúpiť
no ja som tiez kedysi mala strach chodit cez cestu..az kym som nemusela chodit na strednu kazde rano cez stvorprudovku..proste to nema vyznam cakat tam desat minut..vytrepem sa na cestu a poviem si vsak co on zastane a ak by nezastal, nebudem sa tym mat kedy zaoberat je to len otazka zvyku
@xperiax mal by si sa naučiť prešovský spôsob prechádzania cez cesty nepozeráš napravo,naľavo a počuješ len škrípanie bŕzd bez problémov v PO by si takto stal pol hodiny .D
ja som chodil v londyne skrz 6prudovku. podla mna ked sa dobre divate, nemoze sa vam nic stat. podmienka je to DOBRE. dalsia vec je vyber miesta, skrz ktore idete. musi tam byt aspon aky-taky vyhlad, inak vam nepomoze ani dobre divanie sa. este treba spravny odhad, ako rychlo sa k vam blizi nejake to vozidlo. ja takto chodim uz dlho a nic sa mi nestalo. neriskujem zbytocne, ked sa mi zda, ze nestihnem prebehnut, vtedy nejdem. len ked som si isty.
Ty si ako moja matka tá tiež čaká pol dňa kým nič nejde,ale buď rád, že si čakal na chodníku mne sa raz stalo, že som v strede štvorprúdovky čakala 5min.lebo ma nikto nechcel pustiť a nemohla som sa ani vrátiť ani ísť na druhú stranu
JEEEEEEE,konecne vidim,ze nie som sama,kto ma tuto fobiu.No je to dost hnusne a obcas aj trapne,ked tam tak dlho postavam pri ceste,pricom uz davno som uz mohla prejst.Ja,ale vela krat sa mi stalo,ze vystupim na cestu,ked nieje vhodny chvila,teda,skoro ma minule presiel kamion,alebo na mna vytrubuju.Ale ano,mam z toho desnu hrozu.Tak ked mam prejst cez cestu,tak len vtedy,ked nic nejde.Radsej sa prechodom vyhybam,alebo ich obchadzam obrovskym oblukom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@1 Rob si z toho srandu a ver tomu, ze raz ta niekto zrazi. Raz mi taka ako Ty vbehla rovno pred auto mimo prechodu. Nastastie mala len odrety laket a rozbity telefon.