pretože mám jeden problém,za ktorý sa dosť hanbím..Bohužiaľ patrím k dievčatám,čo majú tmavé vlasy a tým pádom aj tmavé chĺpky..Bohužiaľ aj nad hornou perou..Pravidelne si ich vytrhávam pinzetou alebo používam voskové pásiky..Keď si po tom mieste prejdem
tak ked to citis aj ty tak asi aj on ale ty si to uvedomujes to preto asi podla mna v ten moment mu to bude fakt jedno a podla mna to ani nezisti tak smelo do toho
myslim,ze ak sa niekto bozkava,tak sa dotyka iba pier,nedotyka sa tej casti medzi nosom a ustami(neviem ako sa ta cast vola ) ,jednoducho mal by tam byt odstup,ved ked niekto niekoho pobozka tak iba na pery nie na onu cast...
neviem, skúsim sa bozkávať s frajerkou keď budem mať strnisko a spýtam sa jej či to cítila
ale nie, no myslím že nebude, keďže určite nemáš chlapské fúzy (dúfam že nie) a každá baba má nad perou chlpky, tie su tam vždy, iba je rozdiel vo farbe a veľkosti. CHybu si urobila že si ich začala trhať. SKús nájsť recepty na spomalenie rastu alebo čo, ale myslím že to chalan nebude cítiť a ak bude a vysmeje ťa, pošli ho dopiče lebo správny chlap vie na žene prehliadnuť jej nedostatky a milovať ju aj o to viac.
On možno teraz zakladá niekde inde fórum o tom že sa bojí že sa mu postaví kar a či sa mu nebudeš smiať , nikto nieje dokonalý a iba kkt abo dáky kkt-buzerant by sa ti za to smial nerieš také veci
@americanbeauty- ja by som to skúsila u kozmetičky nech ti to voskom vydepiluje, vtedy to rastie pomalšie, ale ešte lepšia alternatíva je dať si to lejzrom odstrániť... je to určite drahší zákrok, ale ja by som si to rozhodne spravila pre dobrý pocit
@americanbeauty Keď tam tie chĺpky máš, tak sú veľmi viditeľné? Husté...? Pokiaľ nie, tak si ich neodstraňuj - určite lepšie keď ich tam budeš mať, než aby nepríjemne pichali. Alebo pokiaľ ste na tom finančne dobre, tak si ich daj odstrániť laserom. Je naozaj viacero možností. A pokiaľ ťa ľúbi, tak ťa určite nevysmeje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ved takto to je ešte horšie ty trubka, potom sa nečuduj... teda.. ak toto nie je fejk.
ale nie, no myslím že nebude, keďže určite nemáš chlapské fúzy (dúfam že nie) a každá baba má nad perou chlpky, tie su tam vždy, iba je rozdiel vo farbe a veľkosti. CHybu si urobila že si ich začala trhať. SKús nájsť recepty na spomalenie rastu alebo čo, ale myslím že to chalan nebude cítiť a ak bude a vysmeje ťa, pošli ho dopiče lebo správny chlap vie na žene prehliadnuť jej nedostatky a milovať ju aj o to viac.
a potom ho veselo oslov
ako si to preboha depilovala keď to pichá? žiletkou?
Nepodceňuj sa,začni si veriť a prestaň s vytrhávaním chlpkov na hornej pere! Budú ti rásť ešte viac a môžu zhrubnúť...(tuším som niekde čítala)
Si krásna,taká aká si a kto ti povie opak,nech ide do paže!
Trochu viac sebadôvery a presadenie ega by ti padlo vhod
To si zabil!
trochu empatie by som môhol mať, nevidíš ako je deprimovaná ?!
Neznižuj jej sebadôveru na bod mrazu...!!
no ale k veci... Podla mna, ak ta ma skutocne rad, mu to prekazat, ci to bude citit alebo nie.. Len sa osmel a pobozkaj ho..
Aj ja mám fúzy a čo? Tiež sa depilujem. Chápeš slečna, SME AKO BROSKYŇKY. Ser na to. Možno sa mu budeš páčiť fúzatá.