Ahojte! Vedeli by ste mi poradiť? Nie som si istá ale vyzerá to tak, že sa páčim jednému chalanovi a on sa mi páči mne ale on sa ma asi hanbi, lebo ma ešte nikam nezavolal. Pls čo mám robiť? Ďakujem za odpovede... ❤️
Nevrav mu nic ! chod s nim von a spoznavaj ho. Chodte spolu casto vonku kecajte o vsetkom a budte si blizky ! Ja milujem to napatie a tie flirty a pohlady lahke dotyky a vzrusenie. tak si to vychutnaj ked bude to vzajomne ver mi ze po tebe skoci ak sa bojis ty zacat. a ked nechces cakat tak sa neboj a povedz mu to !
daj si výstrih, poriadne a hoď pred ním ceruzku na zem "hop, sem to já ale nešika" a potom ju opatrne zdvihni zo zeme. A ďalej nebudem pokračovať, možno keby si mala 18
Napíš mu na soc sieť že či by nešiel do kina... A vyber nejaký zaujímavý film co by aj jeho bavil... Alebo sa ho spýtal osobe... Ze ahoj išiel by si do kina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov