@artusios to je kus blbost,
to priamo s nou (a vôbec jako s uživatelom všeobecne) na 99% nemá nic spoločné, voči nej,
to je len a len o tom, co sa tam aj píše - že danú web stránku, internetové miesta, domény, aabo servre zavrela /zabavila fbi a príp. tie dalšie úrady..
presne podobné .."plagáty mse mali možnost vidiet ked (už viackrát) zatvárali a zhabávali Pirate-Bay (torrenty), Megauploday, a pod.
si v keli... kamosovi sa presne toto stalo a navstivili ho nejaki pani s anglickým prizvukom, ze ho beru na vysluch, a uz 2 mesiace sme ho nevideli!! mal len 13... zivot pred sebou...
@antifunebracka Nerob si srandu! Nebolo mi všetko jedno a ešte ked anglinu sa neučím a prekladač mi nepomohol...
77henes77 okej ďakujem, aspon som sa ukľudnila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Rada by s vložila foto ale neviem ako....
to priamo s nou (a vôbec jako s uživatelom všeobecne) na 99% nemá nic spoločné, voči nej,
to je len a len o tom, co sa tam aj píše - že danú web stránku, internetové miesta, domény, aabo servre zavrela /zabavila fbi a príp. tie dalšie úrady..
presne podobné .."plagáty mse mali možnost vidiet ked (už viackrát) zatvárali a zhabávali Pirate-Bay (torrenty), Megauploday, a pod.
to všetko je len *Warning* (varovanie, úpozornenie, výstraha..)
to je celé..
Čo je na tom ?
77henes77 okej ďakujem, aspon som sa ukľudnila
ake ľahké