Mam 19 rokov, viac ako rok som chodila s jednym chlapcom, ktoreho som fakt veľmi ľúbila a po našom rozchode som bola strašne dlho mimo, bola som smutna, nemala som dôvod žiť. Už je to rok aj nejake tie mesiace čo som sama. Medzi tym som mala par chalanov
no, ťažko posúdiť tvoj pocit, že nevieš, či mu veriť alebo nie a že nie si pre neho jediná. do toho nejdem, to by chcelo aj jeho pohľad na vec.
ale jednu vec snáď môžem povedať: je úplne jedno, aké to bolo v posteli, preboha. "vieš čo, rozmyslel som si to, lebo som sa raz, naviac pod vplyvom alkoholu, nemohol spraviť"? no, to by aspoň vyriešilo tvoj problém, či mu veriť.
nj, keď si s ním doteraz spávala len tak, bez vážnejšieho vzťahu, na jeho mieste by som ťa nebrala za nič viac, ako len handru, ktorá sa dá občas použiť.
ty by si sa skôr mala báť dať chlapovi to čo chce skôr, ako si ho "omotáš", a nie báť sa zaľúbiť.
ale veď ako si spravíš, tak máš. podľa mňa to máš "rozrobené" dosť debilne a neperspektívne. ale môžem sa pod vplyvom blbých skúseností aj mýliť, to samozrejme nevylučujem.
Normálne sa podobného fóra nezúčastňujem, ale toto ma dosť dostalo.
Prepáč ale, ty si s ním bola 3 krát a vyspala si sa s ním?? máš 19? ak fakt hľadá babu na dlhší a hlbší vzťah nevyspal by sa s ňou po 2týždňoch, aspoň podľa mňa teda.
Láska a zaľúbenie sú dve rôzne veci, aj ja som bola zaľúbená a naivná, preto aj ja ťažko niekomu verím a nechcem sa bezhlavo "zaľúbiť". No mala by si si naozaj rozmyslieť či chceš vzťah s niekým kto po tebe kričí a spomína na všetky ex.
ked si taka ako pises, tak si ta iba omota okolo prsta a odkopne ako handru, v prvom rade si mu nemala dat ked si nie si ista vztahom, hlavne ked za 2 týždne ste sa stretli len 3 krat (jeden týžden dva krat a jeden raz??)
no vieš mam uplne podobny pripad tiaz sme boli na byte a ja som s astrane opila sice vravi ze sa na mna nehneva ale odvtedy sa mi nai neozval......ak si na dalej volate...a streatvat esa tak je vsetko v pohode ....vsetko bude ako my byt,, hlavku hore...
Mam dost. Ked je to pekny chalan, ktory ti rozprava o svojich byvalych a po troch tyzdnoch sa s tebou vyspi, tak na normalny vztah mozes rovno zabudnut. A bud si ista ze mu nemozes verit, ak s nim pojdes do vztahu tak to vydrzi tak dlho, pokial jedneho z vas ten sex neomrzi alebo si nenajde "lepsieho" partnera...na druhej strane ty si tiez pekne cislo, takej holke by som ani ja neveril, keby tvrdila, ze chce normalny vztah.
ty chceš žit s chalanom ktory je pekny a zvyšuje na teba hlas hmm .najprv si vyber či chceš chalana s ktorym sa chceš iba chvalit alebo s ktorym si vieš predstavit aj život
@salonka2022 aj keď máš pocit že sa asi zaľúbiš vyser sa na neho.Preňho asi vždy budeš len podložka ktorú bude môcť kedykoľvek použiť alebo aspoň zdrbať.
síce toho chalana nepoznám, ale podľa toho, čo píšeš je mi nesympatický - on sa bojí toho, že ty ho sklameš? pri tom na teba zvyšuje hlas a hovorí ti, koľko bývalých mal - čo si dokazuje, že je nejaký dôležitý alebo niečo viac ako ty? a obdivujem ťa, že s ním vedela mať sex - aj keď mu neveríš, a to že vám prvý sex nevyšiel ešte nič neznamená - možno nabudúce, ak nebudete mať vypité, tak to bude lepšie...
Mne zostáva iba pripojiť sa k väčšine, podľa mňa je tiež abnormálne po dvoch týždňoch sa s niekým vyspať, na opätovanú lásku zabudni, slečna. Ale niečo ti závidím.. ako to robíš ? Myslím to "mám sa do neho zaľúbiť" ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale jednu vec snáď môžem povedať: je úplne jedno, aké to bolo v posteli, preboha. "vieš čo, rozmyslel som si to, lebo som sa raz, naviac pod vplyvom alkoholu, nemohol spraviť"? no, to by aspoň vyriešilo tvoj problém, či mu veriť.
ty by si sa skôr mala báť dať chlapovi to čo chce skôr, ako si ho "omotáš", a nie báť sa zaľúbiť.
ale veď ako si spravíš, tak máš. podľa mňa to máš "rozrobené" dosť debilne a neperspektívne. ale môžem sa pod vplyvom blbých skúseností aj mýliť, to samozrejme nevylučujem.
suhlas s @husky
Prepáč ale, ty si s ním bola 3 krát a vyspala si sa s ním?? máš 19? ak fakt hľadá babu na dlhší a hlbší vzťah nevyspal by sa s ňou po 2týždňoch, aspoň podľa mňa teda.
Láska a zaľúbenie sú dve rôzne veci, aj ja som bola zaľúbená a naivná, preto aj ja ťažko niekomu verím a nechcem sa bezhlavo "zaľúbiť". No mala by si si naozaj rozmyslieť či chceš vzťah s niekým kto po tebe kričí a spomína na všetky ex.
No a chlap je chlap a týmto gestom mu naznačuješ, že si s tebou môže občas užiť, ibaže si môže myslieť "čo ak to robí aj s inými chalanmi?"
Na druhej strane, ak je taký ako ho opisuješ, tak je to asi tiež pekný kvietok. Asi si nemáte čo vyčítať.
A k otázke.... nezabrániš tomu, aby si sa zaľúbila. To proste príde. Ak je to nútené (silené) tak potom to nie je skutočné.
k problemu.... myslim ze by ste si mali najprv riadne vysvetlit ten vikend a potom.... ak sa hadate uz teraz, budete schopni udrzat to dalej?
A vies co dost casto pomaha? Ze sa mu zdoveris co ta trapi. Myslim ze kazdy pozna situaciu ze "Co ti je?" "Nic."
mi teraz taká zaujímavá otázka víri hlavou... vedia ľudia sexovať aj bez alkoholu?
a hlavne, či prvýkrát dokážu sexovať bez neho, lebo o tom silne pochybujem, samozrejme česť výnimkám...