Bojim sa že nezapadnem do kolektívu na novej škole vo Viedni
Dobrý den budem mať 13 rokov, a budem prestupovať na novú školu v Rakusku do česko slovenskej školy, bojim sa že si tam nenajdem kamarátov a že nezapadnem do kolektivu Neviem ako by som mal zapadnúť do kolektívu
Zober pokémon kartičky a budeš mať kamošov a kamošov. A keď ťa pošlú do... Kašli na nich. Ale nie, určite si nájdeš kamarátov a možno aj lepších, ako si mal doteraz.
@staphylococcus ja si myslim, ze vela ludi v skutocnosti nema rado chipsy ani hranolky. to je len taka spolocenska dohoda, ze ak to niekto donesie do kolektivu, tak mu to treba zozrat a majitel to tak nejak akceptuje. napriklad taku cokoladu maju ludia isto radsej a aj tak sa ovela castejsie nosia chipsy a hranolky. cokoladu chce clovek mat pre seba, s tymi dvoma sa chce podelit a byt za dobreho
keď sa budeš bať, budeš utiahnuty keď nebudeš utiahnuty, je veeeeelmi mala pravdepodobnosť, že by si nezapadol, takže to, že sa nebudeš bať je veľka časť vyhry
Ja si myslím, že obavy sú úplne na mieste. Pravdepodobne ťa dajú do triedy s migrantami a tí ťa budú zosmiešňovať tým, že ti dajú ženské meno a budú ťa nútiť nosiť burku.
@staphylococcus vidis, ty proste len nechces! tu nejde o chipsy, ale o to, ze chces nemilosrdne potlacit obrovske gesto inej ludskej bytosti, ktora do triedy priniesla chipsy a chce sa kamaratit! inak by ti nerobilo problem zjest mastny skrob, ci zadrbat si tricko. ale ty chces ublizovat ludom a averzia voci chipsom je len zamienka. tak.
no ja by som najskôr sledoval, ako sa veci majú, čo kto hovorí, ake názory majú, záujmy a pod, slovenský povedané, oťukal by som si ich...
zahraj sa na agenta
a potom sa rozhodni čo ďalej...
@staphylococcus tak nabuduce, ked dakto prinesie chipsy do triedy, prid za nim a zakric "vies co? nechaj si tie chipsy!". to podla mna zaberie. a ked nie, tak to aspon bude sranda
Je pravda že si nájdem lepších toto v našej škole to je hrozne samí falošný spolužiaci :/ ešte ked sa tvoj bff otoci proti tebe ... tak to je moc budem rád ked odídem z tej školy na ktorú ešte bohužial chodim xd
Hlavne sa nepokúšaj na začiatku tváriť cool a neviemčo len aby si zapadla, lebo ťa to prejde a budeš sa chcieť vrátiť k správaniu ktoré ti je vlastné. Počkaj aspoň pol roka kým zhodnotíš ako sa to vivinulo. A ak to dopadne zle, môžeš sa aspoň tešiť že o pár rokov odídete a už väčšinu z nich nikdy neuvidíš.
Hlavne sa tam snaž k hocikomu prihovoriť a nečakaj len na to, kým sa začne niekto prihovárať tebe, kým sa nezačnú tvoriť skupinky a nebude sa nikto s nikým poznať bude väčšia šanca, že si tam nájdeš svojich ludí vela šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
este aj hranolky mozu fungovat.
a o 5 rokov neskor......
Zato cokolada...na cokoladu by si ma aj do tmavej dodavky nalakal
ale nie. som, no. nechuti mi olejom nasyteny skrob proste.
zahraj sa na agenta
a potom sa rozhodni čo ďalej...