fyzika sa nedá učiť, fyziku musíš pochopiť, mňa fyzika baví, ja chodím do 7. triedy a šiestacké učivo je naozaj lahke, ale ani to naše nieje taske na zaciatku sa len opakakuje a potom nic strasne
7. suhlasim, ale vies, na zakladnej som to aj ja chapala, pak prisla stredna - prve dva roky sme sa prd ucili, sme mali skveleho profaka, potom odisiel do dochodu a prisla nova fyzikarka vsetci sme z toho vytreti a fyzike naozaj "chapeme"
fyziku neznasam a nerozumiem jej...o mesiac maturujem, cize podla mna som vhodny kandidat, aby som mohla zodpovedne reagovat...
nerada to hovorim, ale kazdy si v tej fyzike za tie roky nasiel aspon jednu vec, ktora sa mu zdala zaujimava...a trebars ja, sice z fyzike doteraz nic neviem, horsiu ako dvojku som nikdy nemala a to som preskakala vselico
a keby slo o to - chalani vzdy fyzike aspon trochu rozumeju (baby neurazte sa, ja len povzbudzujem ustrachaneho dotycneho), cize mas predpoklady stat sa dobrym fyzikom a keby aj co bolo, ked pri tom strasvis dost casu, naucis sa aj fyziku
Fyziku musis chapat na zakladke a na strednej sa to este ide nabiflit ale neskor uz nie otec je fyzik a vidim, ze ta vysoka fyzika je tazka. Ale zakladka a stredna si myslim, ze vpohode...
ach jaj......fyzika..ani mi ju nespominajte...uz asi dva tyzdne obhanam svoju profku nech mi uz konecne donesie opravenu pisomku...uz ked ju stretnem na chodbe tak uteka predo mnou..boha to je autorita ...
no fyzika..nikdy som jej nechapala a asi ani nikdy nebudem..asi je to vo mne ale nevadi mi to..prezijem posledne dva mesiace a doviiiiiiiiiiii fyzickaaaaa
co si maly? Fyziku v 6. rocniku spravis kokos nepoznam takeho cloveka ktory bi prepadol na zakladnej teda poznam, ale ti boli sprosty jak boty. Takze neboj zvladnes, zvladli vsetci a aj ty. Ja idem teraz maturovat Co je horsie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A ked sme robili lom svetla to bola prechadzka ruzovou zahradou pre mna ach jaj
I HATE IT
2.) to sa spytaj sama seba
3.) jasne, ze budu aj tazsie ako v siestej triede magnety.
Nikdy som fyzike nerozumela,nikdy ani nebudem a predsa mám dvojky (omylom aj jednotku). Takže mi nehovorte,že sa nedá naučiť
ale nejak extra hrozny predmet to nieje..
nerada to hovorim, ale kazdy si v tej fyzike za tie roky nasiel aspon jednu vec, ktora sa mu zdala zaujimava...a trebars ja, sice z fyzike doteraz nic neviem, horsiu ako dvojku som nikdy nemala a to som preskakala vselico
a keby slo o to - chalani vzdy fyzike aspon trochu rozumeju (baby neurazte sa, ja len povzbudzujem ustrachaneho dotycneho), cize mas predpoklady stat sa dobrym fyzikom a keby aj co bolo, ked pri tom strasvis dost casu, naucis sa aj fyziku
Mne hovorili toto iste. Aj ze ake je gymko tazke. Pohoda. Chodim na Prirodovecku fakultu (vsetci, aka tazka) ale totalna pohoda.
Teda uz neverim ze je nieco tazke pokial to nema 200 kg.
Ja som v 1.rocniku na gympli a ani tam neni tazka..iba profka je pica = smiley: