strasne sa toho bojim ja viem ze to je malicke a nic mi to nespravi,ale ked ja nevim preco sa toho bojim je to hnusne ,nepacia s ami ,ako takych malickych s amoc nebojim,zabijem ich a uz som pokojna ale panikarim ked vidim takeho vacsieho,sa kukam okolo ci tam neni dalsi,no nemyslite si o mne boze neprehanaj,kazdy ma nejaku fobiu jaj boze
mám arachnofóbiu. aj keď to má čo i len polcentimetra, tak dokážem narobiť okolo toho bordel. a nikdy ho neviem odstrániť sama.
niekedy si kvôli tomu pripadám ako precitlivelá fajnovka, najmä, keď sa na mňa niektorí začnú pozerať ako na rozmaznanú kokotku, ale čo narobím, fakt na mňa prichádza mdloba, chce sa mi zvracať, pokiaľ je väčší, tak ma aj paralyzuje... dokonca sa stalo, že som musela dostať aj tabletku na upokojenie.
Pavúkov mám rada hlavne keď nimi môžem niekoho strašiť Vždy mám v izbe aspoň jedného ..a raz som mala pod oknom malé pavúčiatká tých tam bolo a takýto nám behal po záchode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
niekedy si kvôli tomu pripadám ako precitlivelá fajnovka, najmä, keď sa na mňa niektorí začnú pozerať ako na rozmaznanú kokotku, ale čo narobím, fakt na mňa prichádza mdloba, chce sa mi zvracať, pokiaľ je väčší, tak ma aj paralyzuje... dokonca sa stalo, že som musela dostať aj tabletku na upokojenie.
A na záhrade máme takýchto krásavcov