Tak to s tým WC (15.) si nepamätám, ale zvyšné tri spomínané si pamätám (Pripomenulo mi to ďalšie hlášky ktoré u nás "leteli" ako napríklad "X + Y = veľká láska, až pod nimi posteľ praská" a podobne )
potápa sa loď na ktorej je polovica ludí heterosexuálov a druhá polovica homosexuálov majú presne rovnaké šance na záchranu ,ale zachráni sa len polovica ,ktorá ???
ty kks.....=Dsom myslela že to len my sme v školke robili=D...my sme večšinou hovorili bojiš sa muxy??bojiš.....a ked žmurkol tak bol každemu na smiex..=D..dost mimo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a jasne ze som tak blbol
alebo ze stiahnete siltovku na ksicht a poviete "v amerike setria svetlom!!"
ale hej..toto mi furt dakto robil...aj teraz mi to este sestra robi...neznasam to!
na wecku pri pisoari síkaš a niekto ťa zatrasie a hláška "takto sa síka vo vlaku"
ale to je stará škola
a neblbli sme len ako decká, môj dedo mi to robí dodnes
Aj všetky tie nápisy, že "X + Y = VL"
...mali sme aj zaujímavú hádanku:
potápa sa loď na ktorej je polovica ludí heterosexuálov a druhá polovica homosexuálov majú presne rovnaké šance na záchranu ,ale zachráni sa len polovica ,ktorá ???
Ak nevieš tak si len tipni...
a nebudte zaujatý ,pls