strašne sa bojím, že bude kurevská zima, záveje a 50 kilometrová cesta mi potrvá zas 3 hodiny. lebo ja musím nikdy nič nestíhať a pred Vianocami robiť každý rok do 23., že. A keď bude ten koniec sveta, tak si aspoň ušetrím tie nervy.
Strašne ma mrzí, ako na geniálnej vyspelosti Mayskej civilizácie môže niekto takto zarábať. Ich pyramídy nevieme doteraz presne vysvetliť ako stavali. Nie to ešte ich kalendár o ktorom sa stavím, že 99% ľudí ani nevie a nemá páru odkiaľ sa zobrali fámy o konci sveta v roku 2012. Odporúčam si to naozaj naštudovať a nie svojou nevedomosťou podporovať podobné fantazmagórie...
ak by niečo také bolo,bolo by to zaujimave ...pre mna... nebala by som sa.... nemala by som preco...lebo kebyze je to nieco strasne strasneee tak ...isto zomrieme..ale neverim ze bude koniec sveta..cize nemam sa coho bat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ked ten film uvidim, potom si moze prist co chce
a teraz k diskusii:ja sa nemam čoho obavat nakolo budem žit večne a ešte donekonečnaaaaaa