Ja nikdy nepozerám horory... veľmi to prežívam s tými vo filme a potom ma napadajú strašné myšlienky a som paranoidný.. (viac ako obvykle ) Nechápem čo niektorých z vás na tom baví.. chcel by som to vedieť
@2 to už je teda moc keďže príšery v minecrafte sú tak pomalé že s nimi väčšinu času ani bojovať nemusíš
A k téme.. ja filmy pozerám minimálne takže tak no Väčšinou len Anime pozerám a horory v anime sú tak o ničom že sa ich neoplatí ani pozerať
Ale hru ako napr Outlast by som si nezahral asi síce som na to videl celý let's play ale odvahu to sám prejsť by som nemal.. + keby som sa ešte reálne ocitol na nejakom takom mieste tak by som si asi ľahol do nejakej šachty kde by ma nikto nenašiel a ostal tam kým by som neskapal
a kde je moznost nebojim sa, nebavi ma to, nepozeram to? ja nejak nechapem, co je na tom zaujimave a ked uz mi to skor pripada nechutne niektore sceny, ale strasidelne nie, ja sa viem oddelit od toho, co je v telke resp. na obrazovke, bola som schopna vklude kukat two girls one cup, myslite, ze ma nejaky horor rozhodi?
ale ozaj horory nie take kraviny jak niekto niekde rozreze cloveka a pod.. to mi nepride strasidelne ale nechutne a to je rozdiel..ale inac rada kukam hlavne s niekym aby som ho mohla strasit
rozhodujem sa medzi 1. a 2. možnosťou, lebo od istého času ich nepozerám vôbec
ale do konca života chcem vidieť ešte saw a nebránim sa donúteniu pozerať nejaký horor s niekým, aj tak kukám so zavretými očami
Ťažko už najsť nejaký kvalitný horor,ktorý vás naozaj vydesí tak že neviete ani zaspať od strachu Strach nemám rada,ale taky umelo vytvorený je docela sranda Takže ak by ste poznali taky horor aký som opísala vyššie, napište mi ho prosim
Ja vraj nie som psychicky uspôsobená na pozeranie hororov A je to pravda,nerada ich pozerám,vlastne vôbec,potom sa mi o tom vždy dlho sníva,aj keď to bola úplná hlúposť,( o World War Z sa mi snívalo už asi 6x,a to som ho videla minulý rok v októbri, a to ani horor nie je ) , nikto ich už so mnou ani pozerať nechce,lebo potom sa musia smiať na mojich reakciách a efekt hororu je preč,tak asi tolko
Pár výnimočných kúskov sa našlo ktoré ma zaujali, ale vo väčšine sa tak iracionálne správajú postavy, že sa do toho nedá vžiť a teda z nich nemám žiadny zážitok...
veľmi ľutujem, že som začala pozerávať horory - pretože s mojou paranoidnou povahou,...jejda voľakedy som sa vôbec ničoho nebála a teraz vidím vždy nejakú scénu z hororu niekde.. večer a najhorší sú tí duchovia!!
vlastne som videla len jeden celý horor v živote a to som bola trochu pripitá a celý čas ma držal za ruky kamarát a aj tak som nemohla v tú noc poriadne spať, lebo som všade videla toho desivého chlapa z toho hororu a sama by som ich nepozerala, nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A k téme.. ja filmy pozerám minimálne takže tak no Väčšinou len Anime pozerám a horory v anime sú tak o ničom že sa ich neoplatí ani pozerať
Ale hru ako napr Outlast by som si nezahral asi síce som na to videl celý let's play ale odvahu to sám prejsť by som nemal.. + keby som sa ešte reálne ocitol na nejakom takom mieste tak by som si asi ľahol do nejakej šachty kde by ma nikto nenašiel a ostal tam kým by som neskapal
a hej...vlastnej paranoje
horory mám rada, ale len také, ktoré sú zamerané na dej, nie na efekty a brutálne scény
ale do konca života chcem vidieť ešte saw a nebránim sa donúteniu pozerať nejaký horor s niekým, aj tak kukám so zavretými očami
radšej pekný romantický film...