Ja som ešte neletela, ale myslím, že by som sa nebála. Skôr je problém, že všetci v mojom okolí sa boja lietania, takže som ešte nešla na dovolenku lietadlom, aj keby som veľmi chcela
Vecsina havari vo svete sa deje z nedbanlivosti vodicov, rychlej jazde, alkohol, chces zamachrovat, ked neodhadnes berzdiacu drahu a podone. Len mizive percento z nich sa deje kvoli porucham na automobile.
Pokial si vyzmes cestu lietadlom, neexistuju tam vplivy alkoholu, rychlej jazdy, ze to do niekoho napalis a podobne. 2 piloty a presne instrukcie Vecsinou tam moze nastat problem iba technicky, ktory je malo pravdepodobny ...
ja ked som letela prvy krat som jediny strach mala s toho ze sa na tom letisku nebudem vyznat a nestihnem lietadlo, ked som uz bola v lietadle tak som si zelala aby sa nieco stalo, aspon poriadne turbulencie aby nebola nuda a aspon bolo trochu adrenalinu
prvy raz ak clovek leti je strasna haluz.. som si pripadala ako v tej rozpravke oggy a svaby ked oggy letel a bol zakusnuty do sedacky oproti
ale potom dalsi, dalsi a dalsi let uz bol v pohode... mozno co ma trochu dostalo bolo take mini lietadielko pri ktorom som mala pocit ze urcite najprv nevzlietneme a ked uz tak zase rychlo spadneme ale zijem.. a lietanie ked si clovek zvykne je fajn
hej ta bolest v usiach pre kristove rany... to si pamatam tri dni som z toho bola mimoza ze som skoro nic nepocula ... ale to bude asi tym ze za jeden den tri lety ale tak predychala som to. hej tie zuvacky a zivanie pomaha... som chvilami mala pocit ze mi roztrhne bubienky
Bojim sa aj do Kanady som nesla lebo sa bojim letiet. Ale podla mna to ide o to , ze si to len namyslam a v celku by to mohlo byt aj okej :/ ale fakty sa bojim.
A čoho sa bojíš? jedine ze by si sadla do lietadla, na ktorom sa usa a al-kaida dohodli ze zničia, aby mohli amici ziskať dalšie ropné polia. Toto divadlo ma už nebaví...
To vzdy mas strach z toho co si este nikdy neskusil Ja tiez ked som siel prvykrat tak som sa bal. A potom uz to bolo v pohode a lietanie je super. Najlepsi je start Resp pristavanie Tie dve- tri hodinky co letis nad oblakmi su nuda Proste ked to skusis tak sa ti to bud zapaci alebo zhnusi. ale nema sa ti tam co nepacit
Milujem let lietadlom. Hlavne startovanie, sice potom ked sa 10 minut len otacame vo vzduchu nad letiskom uz to take super nie je, ale to zalezi aj od lietadla.. Napriklad tie male airbusy (niektore eurospke lety) nemusim.
Inak uz som letel tolko krat a stale som nebol v lietadle na zachode
Ale inak ak mas s lietadiel strach, nie je problem sa tam kvalitne najebat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ked som bola mala, tak som sa bala, ked letelo lietadlo na oblohe a vzdy som bezala rychlo domov
Vecsina havari vo svete sa deje z nedbanlivosti vodicov, rychlej jazde, alkohol, chces zamachrovat, ked neodhadnes berzdiacu drahu a podone. Len mizive percento z nich sa deje kvoli porucham na automobile.
Pokial si vyzmes cestu lietadlom, neexistuju tam vplivy alkoholu, rychlej jazdy, ze to do niekoho napalis a podobne. 2 piloty a presne instrukcie Vecsinou tam moze nastat problem iba technicky, ktory je malo pravdepodobny ...
prvy raz ak clovek leti je strasna haluz.. som si pripadala ako v tej rozpravke oggy a svaby ked oggy letel a bol zakusnuty do sedacky oproti
ale potom dalsi, dalsi a dalsi let uz bol v pohode... mozno co ma trochu dostalo bolo take mini lietadielko pri ktorom som mala pocit ze urcite najprv nevzlietneme a ked uz tak zase rychlo spadneme ale zijem.. a lietanie ked si clovek zvykne je fajn
A raz mi bolo strasne zle, tak odvtedy si vzdy navam hodinu pred odletom kinedril
Inak uz som letel tolko krat a stale som nebol v lietadle na zachode
Ale inak ak mas s lietadiel strach, nie je problem sa tam kvalitne najebat