ale ne... smrti sa nebojím, ale nechcela by som zomreť utopením, alebo hocijakým iným zadusením a všeobecne žiadnou pomalou smrťou moja ideálna vysnívaná smrť je presné zasiahnutie bleskom
je to nezmyselné, nie je to nijaká hrozba ani nič, je to jednoducho súčasť života, ktorou si každý prejde... bolo by od veci keby sa všetci drnkotali od strachu zavretý v skrini po celý život a aj tak by zomreli... navyše verím v posmrtný život
bojim sa..ako mysliaci clovek alebo tvor uvedomujuci si v plnom rozsahu svoj zivot, ju povazujem za urcite absurdum v zivote, napriek tomu, ze je jeho sucastou
@zlatokopka nikdy nevieš...myslím si, že nie je veľmi pravdepodobné že nejakého poznáš ale ja si myslím že mučia všetkých ako o život a iba sa pretvarujú
@poke ale tak akože no...že či si myslíš že celý ten systém ako všetci idú do kostola v nedeľu sa pomodliť lebo je to správne..potom sa celý život zas správajú ako trosky a potom zas všetko napravia tou jednou hodinou...tak že či aj v tom vidíš zmysel....
@jebat neviem, kde si prišla na to, že sa správajú ako trosky.. nechcem to viac už rozoberať, lebo by sa to chýlilo k hádke, tak to nechám radšej tak...
nikoho kto chodí do kostola nevnímam žeby bol nejaká troska a tak, práveže je pokojnejší a milší a ja to nevnímam len na tú hodinku, ale na omnoho dlhšiu dobu
Nie smrti sa nebojim . Podla mna je to tak ze ak uz dusa splnila svoje poslanie (nieco ako karmu) nastava posmrtny zivot . Ci si ho predsavujes ako raj ci ako peklo. Ak dusa este nenaplnila svoju karmu tak sa plavi riekov zabudnutia znova sa vracia naspat na zem aby splnila poslanie. Tolko moj nazor.
Nie. Nemam dovod sa bat. Prave naopak, tesim sa na svojich blizkych. To, ci sa stretnem s Jezisom, Pannou Mariou, ci so sv. Filipom Neri nerozhodujem ja, ale pevne a neochvejne dufam
Podľa okolností... ale priznávam bojím sa veď kto nie... najradšej by som umrel pri istej činnosti =D a najhoršia smrť by bola pre mňa ak by som si ja sám vzal vlastný život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
tak aby som o tom nevedel
ale ne... smrti sa nebojím, ale nechcela by som zomreť utopením, alebo hocijakým iným zadusením a všeobecne žiadnou pomalou smrťou moja ideálna vysnívaná smrť je presné zasiahnutie bleskom
bojím sa toho umieranie, bolesti nie smrti samotnej a nechcela by som zhorieť....
ale chcem daku zmysluplnu smrt ,v boji napr.
bojim sa bolesti
a nechutnosti
a neprijemnosti
umierania.
my Slovania mame Irij
veľmi správne a múdre........filip
ale áno chodím do kostola
Ale tak tento rok hodlám veľa veci z môjho života zmeniť tak dúfam že potom príde obdobie kedy sa budem tešiť na smrť
nikoho kto chodí do kostola nevnímam žeby bol nejaká troska a tak, práveže je pokojnejší a milší a ja to nevnímam len na tú hodinku, ale na omnoho dlhšiu dobu
» www.birdz.sk/webka/georg21/b...
Čo sa týka mňa, som strašne zvedavý čo je tam potom, nebojím sa toho, jedine ak by som dlho umieral, ale to je strach z bolesti a nie zo smrti.
..nechcela by som zomrieť utopením napríklad.