e eeeeee nebojim vobec a ani neviem preco lebo aj tak to nie je prijemna zalezitost....ale vzdy ked to uz vyzera zle a nahodou mi vyhrkne slzicka tak si spievam...heh samozrejme len v hlave...(aby mi nezostal zubarkyn prst v ustach)
nebojim sa, mam fobiu, a to neprehanam... na zakladke som utekala z ordinacie a spoluziaci ma nahanali... mam panicku hrozu a sama neviem preco.. a boli to
hned ako som videl názov som si myslel, že či náhodou to nezaložila jarka alebo ty......
no či sa bojím zubára????,
Horne veľmi mega hej....... naposledy som tam bol pred 2 rokmi ked nepočítam november = vtedy mi povedala že bude mi trhať zub........ asi sa tam neobjavím ďalšie 2 roky...
nikdy som sa zubara nebala,ale odkedy mi v nemocnici vytrhli ci skor vysekali dve osmicky dost brutalynm sposobom tak sa bojim a teraz ma opat boli zub,tak asi k zubarke zavitam znovu
ja sa zubíra aj bojím, aj niééé... keď som bola malá, mala som z nich obrovský stracvh, vždy som plakala a kričala, ale teraz je to celkom v pohode, aj keď občas sa my stane to isté čo v detstve, ale už som si zvykla, chodím tam až príliš často... a dens čo som bola pri ňom, tak ma pochválil, že som bola poslušná a že som ani slzičku nevyronila ...
Ja sa strašne bojím zubara raz som bola s ocom pretoze mala som kaz a velmi ma bolel akože všetko bolo v pohode len to vrtanie bola hrozna bolest a sediet tam 2 a pol hodiny este 3zuby mi ma opravit ale ked mi robi zuby stale sa drzim za otcovu ruku neprijemna bolest tie zubby
Ja sa zubára velmi nebojím a nikdy ma ani nicu zubara nebolelo ani vrtanie ani nic len niekedy ked blombuje. alle ked bolí zub tak to je bolest to vám verím
no najprv aj hej ked som bola mala v jednom kuse mi tan volaco vrtala ale asi v 10rokoch som si začala čistiť zuby pravidelne a zubarka tam toho uz toho menej robi moj brat zato ten mal do urciteho veku hrozny strach si pamätam som mala asi sedem (je starsi) a on uplne na tom kresle: čo budete robiť? vtedy mi to bolo jedno ale teraz by som sa asi hambou prepadla aj pri vrtani reval no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
preco? lebo
A u zubára som nebola 4 roky...
no či sa bojím zubára????,
Horne veľmi mega hej....... naposledy som tam bol pred 2 rokmi ked nepočítam november = vtedy mi povedala že bude mi trhať zub........ asi sa tam neobjavím ďalšie 2 roky...
vzdy ma pochvali ze nic so zubami nemam
ako ked mi trhala 2 nervy za sebou pred par rokmi som sa moc nesmial aletak nebojim sa