Jen tak jsem přemýšlel co bude když umřu. Hrozně se toho bojím, co se pak stane, jestli tama budu sám nebo s někým a nebo dál nebude vůbec nic...A možná taky půjdu do věčných pekel. A dál všichni říkaj, že je to věčnost, a co když se budu třeba po 1000 le
Som presvedčená, že smrťou sa to nekončí. Nemôže sa skončiť pôsobenie človeka počas života, vzťahy, ktoré nadviazal, veci, ktoré vyprodukoval len tým, že jeho telo vypovie službu. Bolo by to príliš jednoduché.
Čo sa však s nami stane po smrti, neviem. Pozdáva sa mi však teória reinkarnácie. Napr. môj tatko vraví, že so svojím starým sme sa museli poznať v minulom živote
Ale smrti sa nebojím. Je to jedna z najprirodzenejších vecí na svete
@tom21 Mám si otravovať život strachom o svoj život po smrti?
Možno sa na to aj trochu teším. Mám rada nadprirodzeno, špiritizmus, duchovno atď. a som zvedavá, či a ako zaregistrujem svoju smrť a čas po nej. Ak nejaký čas bude existovať
preco sme stvoreny, ak by sme mali zit len hlupych 70 rokov? nieco musi existovat....tento pobyt na zemi je len o tom, kam sa hodime.. ci sme hodni ist do neba alebo nie...
Tiež sa toho strašne desím, ale keď všetci hovoria že to je nad ľudské chápanie... možno bude ešte niečo. Vraj život na zemi je len začiatok, tak potom by sme sa mali tešiť na druhý svet (ale nejde to .
Myslím, že je zbytočné strachovať sa, pretože tak či tak sa tomu nevyhneme. Radšej na to nemysli a vychutnávaj si to, že si nažive. Čo bude, bude.
Ja sa toho nebojím, som iba zvedavá. Ale nemyslím si, že budeme mať "vedomie", takže si to asi nebudeme môcť uvedomovať. Podobne ako pred tým, než sme sa narodili - pamätáme si z toho niečo? Kde sme boli, keď sme EŠTE nežili?
áno ,bojím sa ..aj keď som katolíčka ,ale ...nedá sa nebáť toho neznámeho ,čo nie je známe ...lebo vždy vieme ,čo sa v istých situáciach stane ,ale tuto nemáme potuchy ..lebo mŕtvi už nedokážu povedať ,čo tam je ,"potom " ....bojím sa ,a myslím ,že je to prirodzený strach ...
Ak niesi dobry na vzostup do vyssej sfery...,tak moze prist k reinkarnacii...Ale reinkarnacie su obmedzene...Ak zo seba neurobis dobreho ,silneho,pravdiveho... cloveka.Tak potom nastane duchovny rozklad,co je asi nepredstavitelne utrpenie. Ak si dobry tak pojdes do lepsieho sveta ... Postupne az do neba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Čo sa však s nami stane po smrti, neviem. Pozdáva sa mi však teória reinkarnácie. Napr. môj tatko vraví, že so svojím starým sme sa museli poznať v minulom živote
Ale smrti sa nebojím. Je to jedna z najprirodzenejších vecí na svete
Možno sa na to aj trochu teším. Mám rada nadprirodzeno, špiritizmus, duchovno atď. a som zvedavá, či a ako zaregistrujem svoju smrť a čas po nej. Ak nejaký čas bude existovať
ak zomrieš a prebudíš sa a budeš sa cítiť horšie ako tu, tak môžeš byť jedine v pekle !
Preto bude najlepšie, keď ma vypitvajú, aby som to mal 100tné
@puco90 možná je...ale sakra dobrý
ale podľa mojej viery peklo nieje existuje len večné zatratenie a nebo
Ja sa toho nebojím, som iba zvedavá. Ale nemyslím si, že budeme mať "vedomie", takže si to asi nebudeme môcť uvedomovať. Podobne ako pred tým, než sme sa narodili - pamätáme si z toho niečo? Kde sme boli, keď sme EŠTE nežili?
Tam budeme podľa mňa tiež, keď UŽ nebudeme žiť.