Strašne ma dokáže vytočiť, keď som na prechadzke s mojími hafanmi (doga krížená s pitbullom a pitbullik) a ľudia mi začnú nadávať že by to mali postrieľať a zakázať a tak.Pritom moji psy sú vychovaný.a vazne to zalezi len na majitelovi ako svojho psa vych
mne sa cele spojenie "bojove psy" ohromne paci...ved tak isto ako mozes naucit utocit na ludi pitbulla, mozes aj civavu. A je v povahe vsetkych zvierat (vratane ludi) branit sa a ak by mne odjakziva vstepovali, ze vsetci ludia mi mozu len ublizit, tiez by som sa voci nim branila...
takze nic si z toho nerob...a inak, ludia maju problem so vsetkymi psami, ktory maju v kohutiku viac ako 20 centimetrov
tak toto by nasralo aj mna predsa, zastavam sa teba, hoci je pravda, ze je vela ludi, ktori maju strach a celkom pochopim, usty cas som sa aj ja posrala za kazdym ked som mala sa priblizit k psovi,mala som na to dovod, ale uz som sa z toho dostala, mne sa strasne pacia mopslici, boze to su take nadherne stvoreniatka, ja pri nich sa roztapam od uzasu, , jeden taky malicky na mna raz pozrel s bublinkou v papulke, buhahha. moje moje moje, take zlateeeeeee, psi uzasni priatelia nasi, i nepriatelia, a takto ma byt, ved aj my sme asi nejvecsi nepratelia celej prirody
ja to tiez neznasam,,,ved tu ide o to,ako si pan vychova toho psa,,,ked niekoho napadne pitbul,hned sa to odovodnuje tym ze je to "bojove plemeno" pri com je to totalna hovadina,,je to vina majitela, nie psa!
No hoci je mozno pravda ze tie psy maju trosku odlisnu povahu ako ine,no ale to nie je dovod aby sa odsudzovali,,treba im dokladnu vychovu,a nie aby ich choval kazdy druhy blbec co vie o psoch prd
ja mam doma rottweilera takze presane viem ocom hovoris..len nesuhlasim ze viac utokov je od ovciarskych psov alebo sluzobnych..ak by si si robila prieskum,urcite by ti vyslo ze najviac utokov maju na svedomi male nervne prachovky..len neublizia ako velky pes a tym padom sa to nehovori..tzv "bojove plemena" (tiez to pomenovanie neznasam) maju len inu povahu a treba k nim pristupovat o to svedomitejsie ...ludia co si ich beru len pre image aby boli bossovia s pitom alebo podobne im robia to zle meno lebo kaslu na ich vychovu a taky pes je ako neriadena strela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
takze nic si z toho nerob...a inak, ludia maju problem so vsetkymi psami, ktory maju v kohutiku viac ako 20 centimetrov