Ahojte vie mi niekto povedat aky je ešte idealny vek kedy sa dá naučit bojové umenie ? Chcel by som skúsit bud Taekwondo alebo Wu-Shu ale bojím sa že som už pristarý na to kondične na tom moc dobre nie som preto cvičím a behavam.Aký je váš názor na to?
to je sice fajn ale mám už 25 rokov a 125kg ( a nie, svaly to zrovna nie su ) kedze bolo skuskove a hrozne som pribral - nechapem ako som mohol za mesiac pribrat 20 kg ked som sa vyhybal sladkemu a mastnym jedlám.. myslím že mi dá dost zabrat aby som sa vobec pod stovku dostal a nechcem prist na wu shu trening a byt tam jediny tlstoch medzi ludmi ktorí sa nemusia za svoju postavu hanbit... :/ mam žial z mojej váhy dost komplexy a preto trz na sebe makám len mi ide o to že či už v mojom veku nebudem prilis pomaly a či budem stíhat mladším cvičencom
na týchto ázijských "tancoch", pri všetkej úcte, je pupkatých dosť
Taekwondo je hodne náročné na ohybnosť a wu-shu ani neviem, čo presne je, nejaká odnož kung-fu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Taekwondo je hodne náročné na ohybnosť a wu-shu ani neviem, čo presne je, nejaká odnož kung-fu?