Nechcem sa sa fajtovať niekde na ulici, skor by som chcel urobit nieco pre svoje telo a zlepsit si postreh, koncentraciu a sebaovladanie a mozno sa naucit aj nove tanecne skilly takze ziadne Wing Tsun ani
@bentley no nwm kapueru chceš nájsť na SVK? Možno kdesi v Japonsku, na SVK máš z tých cinskych/japonskych možno karate, ja by som odporucal aj tak box...
Neviem, odkiaľ si, ale u nás v Nitre býva capoeira vo Fóre mladých.. Tam by si si kúpil ročnú kartu za 7€ a tréningy bývajú v pondelok 17:30 a v stredu 17:00 (aspoň tak to bolo počas školského roka, neviem, či to je tak aj teraz).
@warhawk nač by hľadal Capoeiru v Japonsku keď je to Brazilsky bojovy tanec?
Inak skúsiť môžeš aj Karate lenže dlho trvá kym sa začneš učiť poriadne chvaty.. a z Karate sa potom dá robiť Freestyle Karate (ale to na diskotéke asi nepredvedieš bo by si zranil všetkých naokolo asi
Na tvojom mieste sa prihlasim na tanecnu cspoeira tu podľa mňa nie je na vysokej úrovni a tiež je to niecovhak breakdance na diskoteke ťažko niekomu ukazes čo si sa naucil a zas v prípade potýčky kým ty budeš robiť salta niekto ti jednu drbnne a konec
@themichall mma? nejak dostať protivníka na zem a potom mu skákať po hlave až neskape? toto nie je bojové umenie ty drbo, tam sa len chodia tĺcť tupci preplnení testosterónom...
@kittan Tak ja neviem presne čo je z kade, ale vacsina tychto veci je z Ciny/Japonska (Karate, Kung-fu, Tajžutsu (neviem jak sa to pise), ninjutsu, atd...).
A kapuera je niečo podobné, aj ked z brazílie, ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Teraz v rozmachu thai box a mma. V tomto vsetkom su kvalitný tréneri ostatné moc trenovat nevedia..
Je to smutne kazdy si bude obranovať iné BU ale je to bohuzial tak..
Inak skúsiť môžeš aj Karate lenže dlho trvá kym sa začneš učiť poriadne chvaty.. a z Karate sa potom dá robiť Freestyle Karate (ale to na diskotéke asi nepredvedieš bo by si zranil všetkých naokolo asi
A kapuera je niečo podobné, aj ked z brazílie, ...