Baby, alebo chalani, chodite na nejake bojove umenie? ja ked som bola mala som chodila na Aikido z nova by som rada nieco skusila. S cim mate skusenosti vy, co by mohli robit aj baby?
Keď som bol menší, bol som v jednom letnom tábore a tam do toho strediska prišli aikiďáci na nejaké sústredenie. A ten kto chcel, tak sa k nim mohol pridať : ) Takže mám dva týždne aikido výcvik!
@cathy101 totalna blbosť (nič v zlom, aby si bol v tom dobrý tak to musís robit 20 rokov, to iste aj aikido je to iba dobre nacvicené divadielko)
Možnosti - Ju jitsu - najlepšie brazilske
- Judo
- Thajský box /kick box
Alebo kmbinacia vsetkeho MMA
Na mma sa nič nechytá .Prečo ? Lebo kedysi davno si ludia povedali že spravia gladiatorske zápasy pod názvom UFC zistilo sa že najučinejšie bpjové umenie je staré mma postupne ho vylepšovali a vzniklo to čo sa dnes volá MMA Unás to trenuju aj ženy celkom im to ide
Akorat jeden cesrtvý zapasik , síce neni celý
Amaterske pravidla čiže nazemi sa nemože udierať do hlavy a par zakazaných techník
@v3nty presne tak aikido je len divadlo...ide o to ,ze to bojove umenie je zalozene na uderoch ktore maju za ciel zlomit kost...a to by zrazu z aikidistov bol len lazaret
Každý ma svoj štýl ktorý mu vyhovuje aj keď nechápem prečo nadávate na bojove umenia ako aikido! V podstate MMA je v pohode celkom pekný šport ale aikido je bojove umenie už len to zodpovedá za to že techniku sa človek nenaučí za pár mesiacov ako je to v športe. Neexistuje bojove umenie alebo bojový šport ktorý by bol lepši alebo horší existujú iba výhody a nevýhody medzi týmto športom či umením takže záleži od toho kto tento šport reprezentuje takže skuste rozmýšľať a potom písať. Ako som už vravel každý si nájde niečo čo mu vyhovuje.
@cathy101 najlepsie urobis ak sa pojdes pozriet na nejaku prezentaciu bojovych umeni ked bude vo vasom meste .. potom si mozes vybrat .. existuju boj. umenia ako aj aikido ci ninjutsu ktore musis trenovat 10-20 rokov ked chces nieco vediet alebo potom rozne zapasenia a boxy ktore sa nauci aj kazdy cigan po par treningoch... vacsinu mozu robit aj zeny..
@aguri500 bol som na pár bojových umeniach sa kuknut. Znám vravie aikidisti to su iný páni to sa box može schovať
Prídem na trening 5chalanov stoji okolo 1 chalana a nacvicuju si nejake divadielko že teraz ma buchnes na hlavu ja ta stiahnem takto teraz ma bodáš sem atd....
Wing shui musíš trenovat dlhe dlhé roky aby si vobec s neho niečo použil Treningy inak pozostavaju z nejakeho tancovania a harakiri pohobami rúk .
Teakwondo Chalani vraveli mi že ejden borec chodí tma a fest kope do vreca atd. Bol som sa kukat ked kopal do vreca a 99% tých kopov by nemalo v žiadnom zápase účinnosť ale efekt zastrašenia gút
...
Napríklad som si ymsle dlho dlho že je systema dost dobrá na sebeobranu Síce je ale tiež niektoré veci co sa tam učíš nevyužiješ nikde A je to len na efekt predaja ...
Inak soms a minule s kamosom smial :d sme boli na jednom mieste z nejakými cudzími ludmi Zacala sa rec o sporte atd a kamos povedal že robi nejake to ahry kiri A zrazu už boli všetci wing shui majstry A ich bojove umenie bolo najlepsie
Jeden mi povedal pod ukažem ti čo sa ucime teraz ma skrt. EE takto nie musiš takto Reku ja nič nemusím a takto by ta ani neger na ulici neskrtil Potom namne chcel ukazať nejake pokusy z neviem čoho
Dokonca zahlasil tma niekto ze ma cierny pás v nejakej piči japonskej
@v3nty@10 Prvé video je síce Aikido, ale (Seagalova) demonštrácia, a to je divadlo. Druhé video s Aikido nemá nič spoločné, ^^ Kiai sa využíva vo veľa bojových umeniach, a ten "master" Aikidoka nebol.
@neith74 ja ho spájam len z ostatnými kokotinami tancujúcimy , nedomýšlaj si pičoviny lebo v konečnom dosledku pičoviny nevyužiješ nikde, akorat tak na frajerenie pred spoluziakmi ani to teakwondo Tam maju hrozne napicu položene tažisko , možeš kopať jedine tak nejakeho čáva z disky (aj to takého menej zdatného z 5promile v krvy )
@semmhamforas presne si to vystihol stým kopaním do lopty ....
A prečo neskúsiš brazílske bojové umenie - Capoeira??
Je to síce bojové umenie v rytme hudby, aby človek len tak bezvýznamne nekopal do vzduchu, ale má to svoju históriu, hudbu, štýl boja. Hlavne cvičíš so svojim telom v rytme nejakých pohybov, skokov, poprípadne iných atletických kúskov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Možnosti - Ju jitsu - najlepšie brazilske
- Judo
- Thajský box /kick box
Alebo kmbinacia vsetkeho MMA
Na mma sa nič nechytá .Prečo ? Lebo kedysi davno si ludia povedali že spravia gladiatorske zápasy pod názvom UFC zistilo sa že najučinejšie bpjové umenie je staré mma postupne ho vylepšovali a vzniklo to čo sa dnes volá MMA Unás to trenuju aj ženy celkom im to ide
Akorat jeden cesrtvý zapasik , síce neni celý
Amaterske pravidla čiže nazemi sa nemože udierať do hlavy a par zakazaných techník
Prídem na trening 5chalanov stoji okolo 1 chalana a nacvicuju si nejake divadielko že teraz ma buchnes na hlavu ja ta stiahnem takto teraz ma bodáš sem atd....
Wing shui musíš trenovat dlhe dlhé roky aby si vobec s neho niečo použil Treningy inak pozostavaju z nejakeho tancovania a harakiri pohobami rúk .
Teakwondo Chalani vraveli mi že ejden borec chodí tma a fest kope do vreca atd. Bol som sa kukat ked kopal do vreca a 99% tých kopov by nemalo v žiadnom zápase účinnosť ale efekt zastrašenia gút
...
Napríklad som si ymsle dlho dlho že je systema dost dobrá na sebeobranu Síce je ale tiež niektoré veci co sa tam učíš nevyužiješ nikde A je to len na efekt predaja ...
Príde mi to hrozne komické
Takto toa si vyzerá v reale
Šak ani v mma sa nenaucis za par mesiacov 1techniku musíš aspon tisíc krát nagrilovať (ked je ejdnoduchsia) aby si ju v zápase využil ...
Ak sa bavíme o boji holýma rukami tak moj top poznáš...
Ak budeš mať čas kukni si nejake UFC 01 napríklad
Tu pekne vidno ktore sa dá ako využiť
Jeden mi povedal pod ukažem ti čo sa ucime teraz ma skrt. EE takto nie musiš takto Reku ja nič nemusím a takto by ta ani neger na ulici neskrtil Potom namne chcel ukazať nejake pokusy z neviem čoho
Dokonca zahlasil tma niekto ze ma cierny pás v nejakej piči japonskej
@lado212 Súhlasím s tebou. ( @8 ) pekný názor.
A niečo k téme. Nehádžte bojové UMENIA, bojové ŠPORTY a KURZY SEBAOBRANY do jedného vreca.
@semmhamforas presne si to vystihol stým kopaním do lopty ....
Konkretne nitra najlepsie budes mat ekd si zozenes kamosku na trenovanie aby ste spolu sparovali a ucili sa techniky nasebe
A prečo neskúsiš brazílske bojové umenie - Capoeira??
Je to síce bojové umenie v rytme hudby, aby človek len tak bezvýznamne nekopal do vzduchu, ale má to svoju históriu, hudbu, štýl boja. Hlavne cvičíš so svojim telom v rytme nejakých pohybov, skokov, poprípadne iných atletických kúskov...