Ahojte, zakladám si mini-akvárium s objemom 9 litrov (30x15x25) a plánujem v ňom chovať bojovnicu pestrú. Je pre túto rybu vhodné aby žila sama, ale jej dokúpiť aj iné ryby? Čo dokúpiť do akvária (aké rastliny, kamene, doplnky) aby sa cítila čo najlepšie?
ku bojovnici - samcovi hlavne ziadneho druheho samca, inak sa celkom znasaju s ostatnymi rybkami. len musis brat do uvahy, ze aj oni chcu nejaky svoj priestor a do takeho maleho akvarka by som ja uz asi ani druhu rybku nedavala...
co sa tyka doplnkov, najlepsi na spodok je strk, do neho mozes "zasadit" umele rastlinkya pripadne co ti tam este vlezie
Ja som dostala bojovnicu, je to samček, volá sa Betka a žije sama. Podľa toho, čo mi hovorili ľudia, ktorí sa venujú akvaristike jej to nevadí, pretože tak či tak by inú rybu zožrala.
mozes pestovat aj zive kvety, nam to celkom bez problemov rastlo aj v tom samotnom strku, ale v takom malom akvarku sa ta rastlinka bude asi citit utlacana, zato som navrhla tie umele.
Ahojte všetci....potrebujem pomoooc....mám v 3litrovom akváriu samčeka bojovnice pestrej...mám ho asi 2-3 mesiace....vodu mením raz do týždňa...posledné dni samček nechce žrať a stále sa ľaká.....stačí že niekto bližšie príde v akvarku alebo mu idem dať jesť a začne plávať ako pojašený a búcha sa o steny akvarka...má s tým niekto skúsenosti?....bojím sa že mi už dlho nepožije píšte pleasee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
co sa tyka doplnkov, najlepsi na spodok je strk, do neho mozes "zasadit" umele rastlinkya pripadne co ti tam este vlezie