Bojujete o lásku keď sa zamilujete? Keď je to komplikované a vaša vysnívaná baba napr. neopätovane miluje niekoho iného? Alebo keď sa vám vo vzťahu partner vzďaľuje snažíte sa ho získať spať? Myslím že chápete pointu otázky som zvedavý na odpovede a názor
5 rokov, nevydalo. Resp. aj to celé snaženie bolo vlastne na milú Jarmilu. Myslíte si, že ten dotyčný je aspoň taký chlap, aby vám dal odpoveď po celom tom snažení, keď už tak hrdo a sebavedome chodí po svete. Nie, on sa radšej zbabelo odmlčí a potom sa tvári, že sa nikdy nič nedialo.
A to už je dosť starý, aby sa ako aj chlap správal, podľa mňa.
keď som mala pred sebou lásku, tak som o ňu nebojovala, ale keď som ju už strácala (stratila) som chcela zabojovať ale už bolo neskor :/ :´( a tak som dopadla, jak som dopadla....bohužiaľ....
pokiaľ má niekto vzťah a je vňomspokojný nepotrebuje.Noakonáhle vidíže sa medzinimi čosi deje a začína medzi nimi vznikať dáka trhlina/katak je samozrejmosťou že sa snažíšo zmenu k lepšiemu.A keď je to už na pokrajikrachu tak ešte viac.A keď už je potom na začiatku sa snažíš a snažíš a neskôr to vzdáš a zmierišsas tým.Tak som to mal a nie raz.No niekedysa oplatí bojovať ešte viac,ale toužmusíš vycítiť ty sám či sa chceš tým naďalej sužovať,alebo sa prestať trápiť a začať zabúdať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale nie... nebojujem ak niekoho ma... hlavne nech ona je stastna a niekomu sa trepat do vztahu je blbost
vybojujem si tak maximálne nič.
A to už je dosť starý, aby sa ako aj chlap správal, podľa mňa.
Holt smola, život ide ďalej.
Samec si vyberie samicu. Potom o nu bojuje s jej bratom. Ak ho zabije, je hoden lasky samice.
Funguje to u nas tak uz 8 generacii.