Bola som dva roky dozadu...keď som mala zapálené obličky. Prvé tri dni boli otrasné ale mala som na izbe super baby takže potom zvyšné dva týždňe už boli v pohode
ked som mala pat rokov a vyberali mi mandle.....moja sestricka mala namiesto ruky kypet a moj spolubyvajuci bol chalan, ale vsetci si mysleli, ze to je dievca.....inak bolo fajn
prvy krat som tam bol cca pred 21 rokmi ale na to si uz velmi nepominam, viem ze som plakal a naposledy to bolo v decembri ked mi vyberali mandle v lokalnej anestezii
co si pamatam tak to som tam bola dvakrat, neratajuc navstevy .. prvykrat ked som si zlomila ruku a druhykrat ked som mala infekcnu mononukleozu to bolo neco strasne... bola som tam asi neco cez dvoch tyzdnov a z toho tyzden som musela byt zavreta na izbe lebo som mala strasne teploty a aby som nahodou nekoho nenakazila a este som sa tam aj normalne ucit musela ale potom to bolo fajn... som si tam nasla kamaratky - dvojicky, bola s nimi strasna sranda skoda ze nemam na ne kontakt...
A potom dvakrát ušno-nosno-krčnom oddelení.... A nie kvôli krčným mandliam. Bola som tam vtedy tuším na 4 dni. Dúfam že už nebudem musieť byť hospitalizovaná. Pre mňa je to deprimujúce.
Ked mi vyberali Slepe crevo. Bol som tam tyzden a vobec som sa nevispal, lebo ked som sa v spanku otacal tak cela postel neskutocne vrzgala a posledne asi 3 dni som nevedel vypnut radio a 24hod. tam hralo ale ja som si myslel ze to ide zvonka az ked som odchadzal tak som si vsimol xD
v nemocnici som bol len raz z urazom....a to si ma tam chceli nechat na infuziach ale som povedal doktorovi ze v ziadnom pripade, kebi sa ma slovak dotkol tak mi ruka upadne a tak som tam neostal
Bol som v nemocnici, slepé črevo, trvalo to jeden alebo dva týždne, už neviem. A bolo to tam v pohode, povedal by som, že ešte lepšie ako doma Bolo tam ticho, kľud, mohol som stále len ležať, na izbe som nebol sám, tak som sa mal aj s kým porozprávať...jediná nevýhoda bola, že tam dobre nevarili...
Hneď po narodení s obličkami a potom s otrasom mozgu. No vtedy ma dali na oddelenie pre dospelých de som ležala na izbe s 3 starenkami. Odvtedy nemocničné oddelenia starých radšej obchádzam
ja som mal zlomenu stehenu kost 14dni som lezal odvety racej sedim stojim kvocim setko racej ako lezat dlho...potom 10stou istou nohou...(bo som mal dve operacie 1pri zlomeni druhu po roku
a potom po 3 2dnoch ze mandle krcn nosne aj vakrat cize nemocnicu dvoverne poznam a nemam ku rad
ja som tam bola kôli žalúdočným problémom vlastne len na pozorovanie, ale ja vždy vychytám nejakú dobrú dušu na izbe takže nebolo to zlé, ale nerada chodím do nemocnice
ja cčo len zahliadnem nemocnicu, no nie že sa jej náhodou aj nadýchnem už sa mi točí hlava,,,, k ničomu inému nemám väčší odpor ak k nemocniciam...... ale zubárov mám rád
Mala som asi štyri roky, matka niekam odišla a mne robili akési vyšetrenie a sestrička mi celý čas vykladala, že matka čoskoro príde a kúpi mi plyšového medveďa.
Ona samozrejme o ničom nevedela a nič nekúpila a ja som bola dva týždne strašne sklamaná, že na mňa zabudla.
Ked mi vyberali mandle.... som mal naizbe bezdomovca bez ruky bez nohy smrdel , v hrdle mal zapichnutu diku no konec .... hrozne cosi ...este viem ze psoledný den som mal teplotu 38 a by ma nepustili domou tak som teplomer sklepal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
2. Vyoperovanie mandlí (všetkých)
3. Úraz s okom (oslepnutie)
4. Úraz (rozbitá brada, zlomený lakeť, otras mozgu, strata pamäti)
Okrem toto len na návštevách
A potom dvakrát ušno-nosno-krčnom oddelení.... A nie kvôli krčným mandliam. Bola som tam vtedy tuším na 4 dni. Dúfam že už nebudem musieť byť hospitalizovaná. Pre mňa je to deprimujúce.
a potom po 3 2dnoch ze mandle krcn nosne aj vakrat cize nemocnicu dvoverne poznam a nemam ku rad
2. Slepe crevo (najskor hroza, potom fajn)
3. Kozny problem (uplne super, ked som odchadzala, tak som dokonca plakala)
4. Otrava z jedla (heh po 2 dnoch v tabore rovno do nemocnice)
5. Clostridium difficile (jeden z najhorsich zazitkov mojho zivota)
6. Znovu Clostridium difficile (znovu sa mi to vratilo, takze detto)
Ona samozrejme o ničom nevedela a nič nekúpila a ja som bola dva týždne strašne sklamaná, že na mňa zabudla.
KRAVA sestrička.
cely den len to prijemne nic nerobenie
ale ta strava by mohla byt aj lepsia bo varia horsie nez u nas v jedalni na zakladke a to je uz co povedat