pohodlná, polohovateľná posteľ s farebnými (ja som mala tuším žlté) obliečkami, a to som si žiadnu nadštandardnú izbu nevybavovala ani nič, všetky na oddelení (detská chirurgia) boli také
@purenarcissism oo ano a mame tu prvu odbornicku .... zabudol som... na Birdzi sa to len hemzi vseliakimy odbornikmy, doktormy, hejtermy, skejtermy a pod xD .... ked sa Ta spytam kolko je hodin? co mi odpovies? .... ze Si mala naobed rezen v nejakej restike? a nechutil Ti? .... ak sa Ti nelubi slecna.... bud taka dobra a zahrizni si do jazyka ..... mna to tiez nezaujima..... bud sa vyjadruj k teme ako normalny clovek..... alebo bud radsej tisko .. dakujem
ja viem, ze sa to tu len hemzy gynekologmi, porofesionalnimy vodicmi, hackermy co si nevedia pustit film a podobne ... opet Vas raz slusne prosim dajte si odchod .... klasicka birdz diskusia: 1 pacient a okolo 60 doktorov xD xD xD ... ja viem, ze ste ''uber inteligentny'' a ze sa potrebujete vykecat .... no... viete..... mna tie Vase dristy hlavne ked si citam diskusie tu..... poniektore...... fakt nebavia ... ale zas niekedy sa zasmejem
Nastastie len na den,,vymodlili ma potom domov, a hlavne som strasne rozmyslala, ci sa s krvavou ranou v hube nemozem vykradnut cez prizemne okno, lebo ako osemnastrocna na detskom oddeleni som to nevykryvala ale so spoluleziacim som pozerala nejaky animak potom a to bolo zlate
V druhej triede som bola na kramaroch to si uz nepamatam ale pred dvoma rokmi som lezala v rakusku a mala som popici polohovatelnu postel s kvietkovanymi oblieckami na ktorej som sa furt vyviezla uplne hore a zatvorila sa a cakala kym pride sestricka a bude sa smiat ale to az posledne dni tie prve som len lezala a plakala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
the
fuck
o_____O
inak
4 x na sr
2x v anglicku
o oboch pripadoch taka biela s takou bielou plachtou - normalna
Netrolluj