podla nejakeho vyskumu cim su ludia dlhsie za pc tym su viac depresivnejsi lebo im chyba priamy ludksy kontakt takze asi by to bolo lepsie bez fb ale zas ma to aj svoje vyhody
nerozumiem otázke. veď pre koho by bol krajší, nech ho nepoužíva. čim vám, čo ste označili áno, sa o ňom sníva? stojí každé ráno pri vás terorista a mieri na vás pištoľou s tým, že sa musíte prihlásiť?
Facebook, zatial na tom niesom tak ako Mr. Bean na gifku vyssie. Tak v poho, nevadi mi, je to len dalsia zbytocna registracia, ktoru obcas oprasim s cielom ziskat informacie.
Podľa mňa nie. Na Facebooku vždy nájdem ľudí čo som už dlho nevidela a stratila som s nimi kontakt, čo by sa mi na inej stránke (napr. BIRDZ) nepodarilo, lebo tu ľudia majú prezývky, ktoré väčšinou s menom vôbec nesúvisia.
@turgon To akože za to, že ju dobodal môže facebook? Bol to predsa dospelý človek s vlastným úsudkom, evidentne veľmi narušený a labilný, podľa mňa by ju zabil tak či tak kôli hocičomu.
A to druhé snáď nemyslíš vážne. Za tú zrušenú akciu by som skôr facebooku dakoval, kedže sa jedná o Armádu fašistického štátu Izraelského tak tá "vojenská akcia" bola s najväčšou pravdepodobnosťou etnická čistka.
krajší nie je vhodné slovo, lebo až nejako by týmto nepohol. aby bol svet krajší na to sú potrebné iné veci. ale svet by bol bez facebooku taký ... ehm, neviem skrátka nenepadne ma vhodný ekvivalent. :/
neviem ci krajsi ano je to slobodna vola, ale moznoby ludia travili cas troska uzitocnejsie ale to by sa museli zrusit asi vsetky taketo, pokec,birdz,icq,skype,twitter,hi,badoo.....atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a @malapohroma @9 má pravdu
Preco nestastne ?
Pamatam si to nemysli si zas ze ne
Len som dufal ze uz si to nejak vyriesila a mozes sa sustredit namna (ROFL)
» www.topky.sk/cl/11/684507/Iz...
K tomu netreba viac slov.
A to druhé snáď nemyslíš vážne. Za tú zrušenú akciu by som skôr facebooku dakoval, kedže sa jedná o Armádu fašistického štátu Izraelského tak tá "vojenská akcia" bola s najväčšou pravdepodobnosťou etnická čistka.
Však sa tam píše, že šli "vyčistiť" dedinu.
Ďakujem facebooku, že im tú akciu zbabral.
Čo sa týka Izraela nazvať ho fašistický štát je dosť od veci a nemáš na to žiadne podloženie že ním je ten štát.