jééé no fakt super...sice som tam nebola...ale neustale pocuvam ich sety....a klub som videla akurat tak na fotkach a videach....a urcite by som tam niekedy cela...
tomu verte ze to je parada klub , tunak na ich stranke mozte tahat songy » www.energy2000.pl/main.html... a tiez z toho nemozem , iked tia polstina medzi hudbou obcas znie komicky
Ano ja som už bol v ENERGY 2000 a bolo BRUTALNE!Fantasticky zažitok!!!!A kto chce počuvať naživo ENERGY 2000 tak každy piatok a sobotu od 22:00 ide naživo cez www.radioparty.pl kanal GLOWNY!!!Odporučam každemu!!!!
Nooo takze ja som tam bol 26.9.2009 a je to bombasticky bar. Uroven neporovnatelna s nasimi slovenskymi disko barmy. Bol som aj v Banskej Bystrici v novootvorenom Mistry of Fun ale Energy2000 je podla mna a hodny kus lepsie. Planujeme tam ist aj koncom mesiaca 30.10.2009. Vstupne je necelych 3EUE. Samozrejme ze sa tam plati len v poslekj mene kedze sa bar nachadza blizko krakowa. Takze si nzabudnite nejake eurace zamenit na hraniciach. A doporucujem si zohnat mapu lebo v poslku lahko pobludite.
Energy 2000 je ozajsna pecka najlepsi disco club aky poznam vzdy ked tam idem vzdy sa tesim a teras POZOR ideme robit nieco ako party bus do energy kto ma zaujem nech mi napise na pokeci na nik misiakfox alebo sa mi ozve na cislo 0910156395 urcite to neolutuje ps:ide sa z Banskej Bystrice takze najlepsie ak pojdu ludia z okolia mame 40 miest v buse.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov