tak potom na co tam chces ist ked v konecnom dosledku tvoja motivacia je asi taka ze pojdes na iny odbor?? ale sak co sa cudujem zabudol som asi ze sme na Slovensku
@rabbitko9 ale jaj ..len si nemyslim ze by som zvladla sice aj o rok..bud mas predpoklady alebo nie..a odbor kde sa mozes nabiflit prijmacky je predsa len istejsi ale samozrejme chcem robit toto
@rabbitko9 uplne suhlasim !! dva roky som sa venovala psychologii vo svojom volnom case citala rozne knihy a podobne , ale na to aby som tam urobila prijmacky by som musela najskor vystudovat aspon bc!
ten test zo psycho sa dal, bol tazsi, a to keby necitam tie knihy tak mi nepomoze ani to ze som z toho maturovala.. ale ten vseobecny prehlad nerozumiem a nerozumiem ani tomu, ako suvisi zatazovy test stym, ze chcem studovat psychologiu... trapna cela UK.. som zvedava, kolko penez zase zhrabli za podplacanie... Slovensko sa pysi, aku uzasnu vysoku ma ale je to pritom hnus!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ten test zo psycho sa dal, bol tazsi, a to keby necitam tie knihy tak mi nepomoze ani to ze som z toho maturovala.. ale ten vseobecny prehlad nerozumiem a nerozumiem ani tomu, ako suvisi zatazovy test stym, ze chcem studovat psychologiu... trapna cela UK.. som zvedava, kolko penez zase zhrabli za podplacanie... Slovensko sa pysi, aku uzasnu vysoku ma ale je to pritom hnus!
@anetaaa vzali ťa napokon alebo nie?