Bol tuto zimu u vas sneh ? ked ano tak kolko a ako dlho ?
u nas asi tak 2 krat napadal a to asi tak po 2 cm a hned sa to roztopilo prvy raz za dva dni a druhy raz rano napadal a vecer uz nebolo nic ale akoze nestazujem sa
Dokopy tak týždeň dva a od 0-10cm
Včera som pozeral nejakú prezidentskú debatu a išla reklama "Zima na Slovensku" od Slovenskej agentúry pre cestovný ruch. Celkom som sa pobavil.
Len málinko pár dní. Presne takáto zima by mala byť furt, podľa mňa top topov
Na horách sneh bol takže všetci sme boli spokojní.. Lyžiari si našli sneh kde potrebovali a ja som ho nevidela tam kde som nechcela
dva dni len a som z toho smutna a v brne vobec nebol taky co by vydrzal viac ako den
ale bolo super ked sme boli v januari v budapesti a boli sme nestastni ze tam neni sneh a ked sme prisli do ba zrazu tam bolo uplne vela a dali sa robit gule a taak, hrozne som sa tesila ale vydrzal len tie dva dni
asi pol centimetra?
Nejak mi to nechyba, aj ked je to take divne, clovek si na to zvykne, ze kazdu zimu je vsetko take biele všade
Kedysi mi bolo luto akna stedry den nebol sneh, ale uz ma to nejako preslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@wewo no asi tak
Včera som pozeral nejakú prezidentskú debatu a išla reklama "Zima na Slovensku" od Slovenskej agentúry pre cestovný ruch. Celkom som sa pobavil.
Na horách sneh bol takže všetci sme boli spokojní.. Lyžiari si našli sneh kde potrebovali a ja som ho nevidela tam kde som nechcela
ale bolo super ked sme boli v januari v budapesti a boli sme nestastni ze tam neni sneh a ked sme prisli do ba zrazu tam bolo uplne vela a dali sa robit gule a taak, hrozne som sa tesila ale vydrzal len tie dva dni
Nejak mi to nechyba, aj ked je to take divne, clovek si na to zvykne, ze kazdu zimu je vsetko take biele všade
Kedysi mi bolo luto akna stedry den nebol sneh, ale uz ma to nejako preslo