dala som si otazku milovala som vôbec mojho byvaleho, ked ma nechal 2 tyzdne som si poplakala a potom som na to zabudla,a proste som ho vypustila z hlavy, no pri tom sme spolu chodili 1,5 roka, da sa po dvoch tyzdnoch zabudnut a ist dalej alebo to nebola
to by si mala vediet ty a nie my ci to bola alebo nebola laska. nemyslis? Da sa azbudnut aj za jeden den. Je to idividualne. Hadam nedjeme zabudat na niekoho 10 rokov. nie?
4. no ale ja sa teraz citim strasne zle to som ho akoze 1,5 roka len natahovala, no a teraz ked sa vratil a mam pocit ze chce zase zacat, co mu mam povedat ze som ho nikdy nemilovala alebo co ??ty aspon vies ze si ho milovala
zalezi na tom preco ste sa rozisli...ako ste sa rozisli...ci si mala kratko po tom nejaky novy objekt...
ale proste ked nekoho fakt milujes tak sa na neho neda tak lahko nezabudnut...nemusis furt rumazgat ale proste myslis na neho...ako sa ma co asi robi a tak...
nech bolo ako bolo ece stale ho nedokazem uplne vypustit z hlavy lebo proste mala som ho rada a prezili sme spolu toho vela...
tak to musis ty sama vediet ze ci si ho ozaj lubila alebo to nebolo take hlboke...ale niekto zabuda skor niekto neskor...len to ze sa tym netrapis pol roka neznamena ze to nemohla byt laska
Zvyčajne po rozchode baba myslí na bývalého mesiace, roky, k nie celý život, aj moja mama si pamätá s kým všetkým chodila za študentských čias, aj keď na nich nemyslí intenzívne samozrejme. Ak si po 2 týždňoch naňho úplne zabudla, asi tá "pravá" láska to nebola...
urcite mu nehovor, ze si ho nikdy nemilovala, tym mu len zbytocne ublizis. a myslim, ze ked sa to skoncilo, tak je fakt jedno ci to laska bola alebo nebola. si pisala, ze si na neho zabudla, tak preco to potom este riesis? mozno si len myslis, ze je koniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale proste ked nekoho fakt milujes tak sa na neho neda tak lahko nezabudnut...nemusis furt rumazgat ale proste myslis na neho...ako sa ma co asi robi a tak...
nech bolo ako bolo ece stale ho nedokazem uplne vypustit z hlavy lebo proste mala som ho rada a prezili sme spolu toho vela...
ale to ze si rychlo zabudla ti vpodstate zavidim
10 neviem,ale zatial 4 roky urcite,tak mozno aj 10...