hm mama 16 rokov a mama priatela s ktorym som tri mesiace a cchela by som s aoyptata tych co maju sex za sebu ci ich prvy bol neprijeny alebo niecim ini???
taaak ja dufam, ze dotycny si toto neprecita Aaale mozem ti povedat, ze rozhodne si nerob velke nadeje, ako to opisuju trapne casopisy, ze prvykrat je to krasne kravinaaa vazne to je onicom prvych parkrat, aj ked, samozrejme, to je u kazdeho ine Ale ono sa to po urcitom case uplne upravi takze sa neboj
ja som dievca, ale pohode Ale preco zanevriet? pokial bude predtym poriadna priprava, budete mat na seba cas, tak potom sa nemas coho bat prosim ta, ked som to prezila ja a tisice inych so mnou, tak to zvladnes aj ty Nieco na tom musi byt take krasne, ked to ospevuje cele stovky generacii cely svet, nie? len to necakaj hned, musis tomu dat cas
jaaaj..... no tak ak mam byt uprimna, tak ja som sa modlila, aby to prestalo Ale zasa, ja som to zazila bez lasky, s chalanom, ktory ta lubi a ktoreho lubis ty, to je nieco ovela ine
vies co draha, ja idem umyt riad Ty mi zatial napis tajnu, nebudem to tu tak...ehm, dokladnejsie rozoberat, kde to vidi kazdy za chvilu ti odpisem, tak uz len tajne spravy, jo?
no podla tvojho stylu pisania usudzujem ze na sex mas este kopu casu...radsej trochu vyzrej lebo potom tu budes pisat veci typu : "som tehotna ked ma prstoval rukou, s ktorou si predtym honil" a pod...tym sa zaradis k desiatkam "inteligentnych" 16-stiek, co zakladaju podobne temy s fakeovych nickov...
holyknight, neviem, no podla mna, keby sa nan necitila, tak to nepripravuje..... aj ked, podla mna je naj ked sa sex vyvija od situacie, nie ked si ho pripravim.... no ale ked to skusi, tak uvidi, ci ma nan este cas alebo nie....
holyknight- ak sa nato citia to je ich vec kazda zena je nato pripravena ak ma chut a ka vie ze je to ten pravy!!!!!!!!!!!!!takze v com moze zacat aj v 10 je to uplne fuk je to len jeje rozhodnutie
12-13 rocne su deti, ktore si to len myslia... nehovorim, ze ja som neni decko, som a nemam problema s tym a neriesime tu vek, ale konkretnu osobu, takze 12-13 sem netahaj
@13 ok chapem viem ze si v puberte...uz ti nebudem nic pisat aj tak si spravis po svojom ako kazdy pubertiak...ved o tom je puberta
@14 to bol len priklad...v podstate je to to iste ak je dievca vyspele telesne, lebo dievcata vacsinou maju prvy sex ked su vyspele telesne a nie rozumovo, len akurat u nas zakony dovoluju pohlavny styk az od 15...je mi to jedno, ale ja som sa jej snazil dat radu...je len na nej ci si z nej nieco zoberie k srdcu, ale o tom pochybujem
fúha, tak prvýkrát bolí dosť, a aj tie ďalšie razy ešte. Ono to je tak, že prvýkrát to bolí a potom sa človek podvedome bráni a sťahuje, a nevie sa uvoľniť, takže aj tie ďalšie razy bolia a umeniu milovať sa sa treba naučiť
To je blba otazka...niektore baby boli,niektore vobec nie,ani mna prvy krat sex ked som mala nebolelo nic...vlastne nikdy som nemala pri tom bolesti,patrim k tym stastnejsim
ja ked som mala sex 1x bolo to dost komicke pretoze mna to dost bolelo boli tam aj dost haluzne hlasky teda hlavne z mojej strany napr ked ma to zabolelo ako slak tak som ponom zvreskla ,,pohni sa este a si mrtvy" chudacik take oci namna vytrestil ze mu skoro vypadli...a tak ako pise sonija na 1x odtoho necakaj nejake zazraky casopisi pisu vselijake kraviny
bolí to prvý, druhý tretí.. no vlastne zo začiatku ako bolo spomenuté, ale potom raz príde šťastný deň a bolí to menej a menej až vôbec a vtedy sa to začneš učiť vychutnávať bude to v pohode neboj
no ja to mam este v cerstvej pamäti kedze to bolo tak pred mesiacom asi 1x.. vies mna to bolelo len na zaciatku jak do mna .. toto. .. ale potom jak s nim hýbal tak nie.. a dost si to uživam.aj ked bez orgazmu.. vies od 1 x som vela necakala.. kedze neverim tým kravinám v casopisoch.. .. je to akurat tak dobre ked sa nudis a nemas co robit
ale tak, hlavne ide o to,z e ak ste neskuseni, bude to takee hrrr hrrr,a jasne ze od toho necakaj nejake zazraky... ak je chalan skuseny a vie ako na teba , moze to byt fajn. to ci ta to bude boliet alebo nie zavisi od toho ci si nervozna, ci si dostatocne vlhka, ci si stiahnuta, ake velke ma proiatel prirodzenie, a aj od techniky ako to budete robit. tot sa neda dopredu vsetko urcit, ze ta to nebude boliet. ak ti praskne blanka, tak je to ranka, ktora ta z najvacsou pravdepodobnostou bude boliet...ale mozes to mat velmi a aj nemej bolestive.
vsetko zalezi od okolnosti a od toho co som ti uz napisal.
tak sa drz. a ak sa na to uz citis, tak sup do toho....
hoci podla mna ne to dost skoro po troch mesiacoch a este si aj povedia, ze sa lubia
no mozno velka zamilovanost a zahladenost.... laska este asi nie...
rebel-hm dakujem teda za radu...viem zeje to dost skoror po treoch mesiacoch ale nalieha namna!!!!!!!ako ja sa nedaale ajstak to pride same ci teraz ci zajtra ci o mesiac
nalieha na teba?? davaj si pozor.. važne... kdesi som čitala hrozivy prieskum, že asi 70 percent chalanov potrebujee pre to aby mohli milovať najprv sex. Niesom feministka, ale ja osobne by som sa nemohla milovať s niekým, kto na mna pozera ako na kus mäsa a nie naa svoju lasku ktoru fakt veľmi miluje. Ak ti to nevadi tak šecko oka Ale chalan ktorý miluje nenalieha...
Ja suhlasim s holym lebo tiez si nemyslim ze niekto kto potrebuje riesit tu verejne s cudzimi ludmi svoj "planovany" prvy sex je na to pripraveny.Prosto ak mam niekoho koho lubim, tak ked sme spolu sa to zacne prirodzene same vyvyjat a vtedy citim ci to chcem aj ja alebo nie a ak to chcem - ale koli sebe,ze aj ja po tom tuzim- tak som pripravena. Ne ked mam nastudovanu teoriu a zistene nazory inych lebo to je aj tak blbost lebo to kazdy preziva inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@14 to bol len priklad...v podstate je to to iste ak je dievca vyspele telesne, lebo dievcata vacsinou maju prvy sex ked su vyspele telesne a nie rozumovo, len akurat u nas zakony dovoluju pohlavny styk az od 15...je mi to jedno, ale ja som sa jej snazil dat radu...je len na nej ci si z nej nieco zoberie k srdcu, ale o tom pochybujem
a chceš to takto skoro?
Ale čím ďalej, tým je to lepšie
ale tak, hlavne ide o to,z e ak ste neskuseni, bude to takee hrrr hrrr,a jasne ze od toho necakaj nejake zazraky... ak je chalan skuseny a vie ako na teba , moze to byt fajn. to ci ta to bude boliet alebo nie zavisi od toho ci si nervozna, ci si dostatocne vlhka, ci si stiahnuta, ake velke ma proiatel prirodzenie, a aj od techniky ako to budete robit. tot sa neda dopredu vsetko urcit, ze ta to nebude boliet. ak ti praskne blanka, tak je to ranka, ktora ta z najvacsou pravdepodobnostou bude boliet...ale mozes to mat velmi a aj nemej bolestive.
vsetko zalezi od okolnosti a od toho co som ti uz napisal.
tak sa drz. a ak sa na to uz citis, tak sup do toho....
hoci podla mna ne to dost skoro po troch mesiacoch a este si aj povedia, ze sa lubia
no mozno velka zamilovanost a zahladenost.... laska este asi nie...
drzim teda palce, a daj nam vediet ako si dopadla