Dobrý večer zainteresovaným aj nezainteresovaným.
Drahí Birdzáci a Birdzáčky, keďže som tu nová tvár a neviem ako to tu chodí, začnem formálne, obraciam sa na Vás s chúlostivou prosbou, trápi ma cestovanie 5 000 kilometrov do mesiaca kôli práci a svojim h
@thebad Pretože čakám, kedy zo seba vysotíš odpoveď, na ktorú sa pýtam, ale pánu veľkomožnému je asi zaťažko priznať, že o danej problematike nevie z hola nič, len si tu kráti čas a trolluje, všakže som Ťa odhadol?
@krasomil Páni, tvoja geniálna dedukcia človeku až berie dych. Ty musíš byť detektív! A teraz porozmýšľaj, Sherlock, čo som asi chcel naznačiť prvým komentom?
Všetko sa dá len treba chcieť, musíš hlavne zmerať rozdiel na šírku a dĺžku kolajnice budú iste iné ale z profilu ti to niekto iste vyfidliká za pár korún,ide hlavne o to, že budeš musieť mať aj stredový tunel, pretože na ňom sú ovládacie prvky... potom ten Komfortsitze Modul, ďalej v poistnej skrinke netuším ako môže byť zapojenie, a bude tam kopa káblov pre ktoré budeš musieť hľadať ešte z nového niečo aby sa to spárovalo a to už neviem ako sa robí... ako to obíjsť neviem, keď chceš to odvetrávanie sedačiek ... ja som mal mercedes S motýľa ten mal toto všetko v mojom modeli ... neviem neviem, či by nebolo lepšie pouvažovať radšej o Meďáku S-kovom ako tej 7-čke - pretože tam by bolo jednoduchšie potom dorábať sedačky napr. z modelu W222 najnovšieho, pretože už v motýľovi je predpríprava, ale môže to byť kôli Comandu Komplikované ako to spojazdniť - pre teba bude dôležitý hlavne posed najlepšie by bolo, keby si jazdil na Range Roveri, pretože tam sedíš ako v kresle lietadla a sedacia časť nie je nízko ale rovnako ako povedzme na stoličke potom je ešte dobré mať nastaviteľnú bedrovú opierku a v tomto sú mercedes autá význačné že ke´d potrebuješ to sedadlo sa úplne vyduje ako sa ti len zažiada predpokladám, že keby si si rozmyslel to BMW a robil to tak to bude cena za auto sedačky a kompletné nastavenie v prepočte ako kúpa e65- s individualkovými Komfortsitze - treba to dobre zvážiť a hlavne aj podvozok hrá veľkú rolu Airmatic sa síce sype no je to jazda nebe a dudy :-S skús ešte zabehnúť do servisu BMW, orientačná cena za taký výkon by ma zaujímala :happy: aj ke´d pri tom nájazde by som kôli servisovaniu jazdil starú dobrú e38 ako tie novšie verkle
Stryko ma podobny problem, jazdi teraz na range roveri, ale asi ta sklamem, ze tvoje problemy s chrbticou to pravdepodobne nevyriesi. Bolo by fajn plavat + rano pred jazdou si dat nejake rehabilitacne cviky na chrbat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov