@junkychess no jasne ze vydrzim ja nehovorim ze nie len ma zaujima skor ci sa mam pripravit na bolest tupu ostru alebo aku???štipe to alebo skor bol iako rezna rana alebo ako ihly???hm?na hrud to bude velky v kvázi anjel... @camilla rakovinu nespominaj mne na nu umrela babak co som ju mal rád ako nikoho a nie je to smiešne,škarede ??to je vec nazoru a drahe???cvo je drahe???drahost sa odvija podla toho koko zarabas....a 300€ neni podla mna moc za tuto pracu...
@malcharek no tak ak za toto dáš 300 eur tak ťa pekne chcú ojebať, kamarát má na chrbte rovnako velký a podstatne zložitejší motív a dal zaň 60 eur (je to kvalitná práca a je to trvalé). radím ti: zmeň salón
tetovanie je velmi specificka bolest, tazko by som ju k dacomu prirovnala, proste ti ide ihla cez kozu ale neprebodne ta a taky je to aj pocit.. nie je to az take strasne, ja som pri tetovani chrbatu ani nepipla ale nebolo to moc prijemne
@chevro uz som pisal ze nejde my o cenu...to je len cena penazna ale ked si to ja cenim na 300€ aj viac lebo to chcem a som ochotny to zaplatit a to uz budem mat na furt tak asi si nedam vec za 300€ navzdy a malo by ma omrzet...rok som rozmyslal ze co ...a nasiel som...ked si to niekdo nemoze dovolit tak je to drahe tak asi ma maly plat..drahe je to co si nemozes dovolit z jednej vyplaty...vidis..ja mozem.
@junkychess mam to tu v albumoch..tienovania je tam dost...ako zvladnem cokolvek a newem si predstavit ihla ktora my beha hore dole...s normalnou jednou by som problem nemal ale 6hodin alebo tak neni bohvieaka predstava pekne straveneho dna
jj to verim ze tolko stoji aj .. no tak vsak vydrzis vsak je to len tetovanie ... mne robil typek jedno 3hodiny , a druhe 6 a pak zvyraznenie o mesiac... este 3hodiny cize tiez som si tam fajn vytrpela...
ako sa vravi "kto sa boji nech nejde do lesa" ja vravim ze ta bolest to za to stala ,lebo ako nahle dokoncil tetovanie bolest zmyzla
@junkychess tak to je ok...ako ja sa nebojim len newem co mam od toho cakat...ci naozaj bolest jak kurwa alebo pohodicka lebo od toho sa aj odvija cas ktory unho stravim...
@sneziteraz takeho dracika maleho som nasla na nete ,presne podla mojho vkusu a po case si dam dalsieho draka ale uz dospeleho.. to bude taky kontrast ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
hm no tak mas to ako keby si sa pichal ihlou .. najviac to bude boliet ked budes mat pod kozou prave kost...
Vyfarbovanie boli najviac, tienovanie a tak... zakladny nacrt sa ti bude zdat ako keby to ani nebolelo
V poslednych minutach dokoncovania tetovania si budes priat aby to uz skoncilo,mozes sa rovno modlit a "prosit" tatera nech uz to dokonci konecne ..
ako sa vravi "kto sa boji nech nejde do lesa" ja vravim ze ta bolest to za to stala ,lebo ako nahle dokoncil tetovanie bolest zmyzla
@malcharek tak to som rada pekne ti to spravil
@junkychess čo si to ideš dať ?
a ty?