Čo ju spôsobuje? Ako jej mám pomôcť, nech zmizne? (v zadnej nohe)
Bolí ma celé chodidlo po dĺžke, akoby tá dlhá šľacha. Pokiaľ kráčam v bežných topánkach, tak ma nič nebolí. Nemyslím že to spôsobujú topánky, lebo už mám tretie (aj keď doteraz tá bolesť a
No mňa boli hentá šľacha až po pár jazdách, takže viem o čom hvoríš. Ale ak ťa to bolí hned odzačiatk ako topánky obuješ, môže byť, že máš jednu nohú v tej topánke nejak divne vykrútenú a preto ťa to bolí. Skús zájsť k odborníkovi. Možno stačí len k pedikérke, nech sa ti na tú nohu pozrie, ona možno uvidí, či máš nejak deformované nohy, alebo kostičky poposúvané.....
A druhá vec už to môžeš mať v psychike. Ak vieš že ťsa to bolievalo a bolelo to hrozne, tak možno už máš v hlave nejaký blok, že aj tie ďalšie topánky budú bolieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Neviem. Nesnowbardujem, ale take veci vraj zvyknu boliet.
A druhá vec už to môžeš mať v psychike. Ak vieš že ťsa to bolievalo a bolelo to hrozne, tak možno už máš v hlave nejaký blok, že aj tie ďalšie topánky budú bolieť