cw, ludia vete poradit, ze chodil som na karate 5r, mam 14, (dovod prestania je novy zly trener) cvicil som pravidelne, a ked som si dal pauzu na 2t, zacal som mat bolesti-svaly, cely clovek, a hlavne brucho, /z neho to boly vecsinou silne krce/ tak som m
Pouličné bojové umenie ? To aké myslíš ? Kaufland fighters ? ...ale vžáne...to sa vyučuje aj dačo také s tým názvom ? ...neviem načo toľko cvičíš (ak teda cvičíš tak veľa veľa) ...potom by si mal dbať na regeneráciu a hlavne stravu nechaj telo aj oddýchnuť človeče, máš 14 -.- ...ja som mal problém iba s kolenom ked som bol mladší
toto mi aj poradil bratranec, lenze som na zakladke a do 7.rocnika ma "sikanovali " a zosmiesnili aj pred ucitelom, tak som sa vytrieskal hore... kazdy ma pocuva, len teraz toto... fakt asi dam menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
celkom dobre... uz som tak dal dole zopar ludi
toto mi aj poradil bratranec, lenze som na zakladke a do 7.rocnika ma "sikanovali " a zosmiesnili aj pred ucitelom, tak som sa vytrieskal hore... kazdy ma pocuva, len teraz toto... fakt asi dam menej
ako keby som bol hladny, take nieco, dost tupa by som povedal, asi svaly, alebo tam niekde, ono sa to posuva, podla toho, v akej som polohe