4aute potrebujem pomoc ! Keď idem do zubarky boli bielenie zubov ? aa este som pocul ze si to môžeš robiť aj so sódou bikarbónou ale dalej neviem ako pllls pomozte mi
bielenie samotne o sebe neboli pokiaľ na sklovine a dentine nie su ziadne patologicke znamky poskodenia...ale ak raz sa dáš do bielenia zubov tak by si v tom mal pokračovať,lebo potom budeš mať zuby tmavé dosť...a soda bikarbona urcite NIE!..
najlepším spôsobom je pravidelne cistenie si zubov a nebudeš potrebovať žiadne chemikálie na zuby
no pokial toho aky typ bielenia si vyberies. Ak sa rozhodnes pre domaci sposob (ten by som neodporucal, pretoze ti moze narusit/poskodit sklovinu) tak ten ti rozhodne vybiely sklovinu ale ju aj narusi, pouzivaju sa na to agresivne peroxidy, ktore ti doslova oxiduju zubny povrch. Zubna sklovina tak moze byt niekolko dni po aplikacii citliva, rovnako sa moze vraj vyskytovat aj krvacanie z dasien, kvoli pouzitym agres. bieliacim cinidlam. Aplikuje sa to vzdy na noc s niekolkodnovymi prestavkami.
druha metoda je "nejaka svetelna metoda"...prevadzkuje sa priamo v ordinacii a zubna sklovina sa tak velmi nenarusa - tento sposob je vsak drahsi.
@tommyhot ved ja som sa nestazoval, mi docistila kamen, som si presiel jazykom po zuboch a hovorim, ze to co, ste mi zo zubov obrusila ? a ona nie, to si bol uz tak zvyknuty na ten kamen proste dolne 1ky mensie o polovicu z vnutornej strany D
@314r u zubara sa to robi ultrazvukom a co ja viem? az tak drahe mi to nepride.. vsetky zuby do 20 eur..
@n0win0u ja to iste... a sa mi lubilo, ze ked som jebol jazyk medzi zub a dasno tak tam bol taky fajnovy kanalik.. skoda ze to vydrzalo len par mesiacov a potom zase kamen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
inac cistenie zubneho kamena uz take prijemne nie je ( hlavne ak fajcite a nejaky sa tam nazbiera ), mi slo z huby krvi ako z prasata
ale hento by nemalo boliet si myslim :S
najlepším spôsobom je pravidelne cistenie si zubov a nebudeš potrebovať žiadne chemikálie na zuby
druha metoda je "nejaka svetelna metoda"...prevadzkuje sa priamo v ordinacii a zubna sklovina sa tak velmi nenarusa - tento sposob je vsak drahsi.
@n0win0u ja to iste... a sa mi lubilo, ze ked som jebol jazyk medzi zub a dasno tak tam bol taky fajnovy kanalik.. skoda ze to vydrzalo len par mesiacov a potom zase kamen