@6 .. pre mamu,sestru proste pre najbližšiu rodinu by som sa vzdala niečoho, prípadne aj obličky .. môj život by si nežiadali to viem... ale čo by som mohla nejak ovplyvniť tým,že sa toho vzdám,tak by som sa vzdala. Jeden profesor je frutarián kvôli synovi,lebo je chorý a takto ho podporuje - to by som urobila aj ja. Inak niekto "cudzí" taký proste /ešte/ neexistuje...
v tejto chvíli takto a teraz....to fakt neviem povedať. Je pár ľudí, za ktorých by som to urobila bez váhania, keby išlo o hollywoodsky film...ale život nie je film, a ja neviem, nedokážem si predstaviť a v podstate ani nechcem, ako by som sa zachovala v hraničnej situácii. Lebo to je aspoň čo sa týka mňa dosť náročné na psychiku a fakt nad tým nechcem "naostro uvažovať"
nie..a je jedno, ci je to rodina alebo ktokolvek iny..moj zivot je len moj..chcel by som vidiet vsetkych tych, ktori dali ano, ako by sa zachovali, keby k tomu fakt doslo
ja by som za mamu život nepoložila, ale nie preto, že by som ju nemala rada, ale preto, že ak by som to urobila z mojej mamy by sa stal veľmi nešťastný človek. Niet horšieho, ako keď matka príde o dieťa. A ak to dieťa zomrie kvôli nej? To by ju ranilo... viem, že by si nepriala, aby som za ňu obetovala život.
To by som spravila pre sestry, brata a ešte pár ľudí. Ale dosť to závisí aj od situácie.
seriózne, neviem. keby som o tom mala vopred premýšľať, tak by som dobrovoľne nechcela zomrieť. vôbec nejde o to, ako veľmi ho mám rada - ale o fakt, že ja by som svoj život proste predčasne ukončiť nechcela. rovnako ako by som nechcela, aby sa niekto obetoval kvôli mne, teda ak by po tom nejak extra silno netúžil
ale zase neviem, ako by som sa zachovala v nejakej extrémnej situácii, kde by išlo o pár sekúnd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
hlavne ked viem, ze ten druhy by to pre mna tiez neurobil...
možno keď budem stará/staršia,, tak pre svoje deti,,
Ale ktovie či by pud sebazáchovy nezmenil môj názor, keby k tomu naozaj došlo
ja by som za mamu život nepoložila, ale nie preto, že by som ju nemala rada, ale preto, že ak by som to urobila z mojej mamy by sa stal veľmi nešťastný človek. Niet horšieho, ako keď matka príde o dieťa. A ak to dieťa zomrie kvôli nej? To by ju ranilo... viem, že by si nepriala, aby som za ňu obetovala život.
To by som spravila pre sestry, brata a ešte pár ľudí. Ale dosť to závisí aj od situácie.
za môj kokot by som rozhodne život položil
lebo viem že on by bezomňa dokázal žiť ale ja bez neho nie!
@anitchka nie si sama
Možno za svoje deti keď ich budem mať, ale za nič iné
ale zase neviem, ako by som sa zachovala v nejakej extrémnej situácii, kde by išlo o pár sekúnd.