Zaujíma ma, či by ste boli ochotní ubytovať birdzáka v núdzi, alebo len tak, že chce cestovať a spoznávať ľudí. Pýtam sa, lebo mám v pláne (či o 3 mesiace, o rok, alebo o 7rokov) sa vydať na "púť Slovenskom" primárne Cestu hrdinov SNP. A sem tam predsa le
Ak by som býval sám, nemám problém aj napriek tomu, že sa necítim veľmi dobre medzi ľuďmi a nedokážem s cudzími veľmi rozprávať. Ale keby som mohol tak by som pomohol, keby ma už niekto tak oslovil.
jasnééé pokiaľ by sa uspokojil s gaučom v strede bytu, lebo inde sa nedá ja som už aj couchsurferov chcela, ale bojím sa jazykovej bariéry a teda pokiaľ by to bol niekto sympatický, koho poznám ako tak z videnia tak by som nemala problém a taký @tosom ma u mňa vždy dvierka otvorené
kludne ..ale iba ak by to bol "znamy" birdzak ..urcite nie niekoho, kto by mal pofiderny profil a bol by jak z pokecu
kludne aj keby dosli etelnair, nowinou, barky a majo16 abo sisa092, hoperpohroma, lawey abo sasuke ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
moja mama ale nie
ofc nie attisa a také zrúdy
keby som nebývala s rodičmi a bol by mi sympatický, prečo nie?
(možno kebyže ma fakt zlý deň a pohádame sa, vtedy by nenechala)
Teda ak toho človeka poznám, tak bez rozmýšľania áno. A ak ho nepoznám, tak by som asi len radšej poradil lacné možnosti ubytovania.
(ale neber ma za slovo)
Moja strecha je aj tvojim príbytkom, brat môj
kludne aj keby dosli etelnair, nowinou, barky a majo16 abo sisa092, hoperpohroma, lawey abo sasuke ..