no..čo sa týka @chocolate1 a @emulienkaa -y nevidím dôvod prečo by chocolate mala dostať vôbec nejaký trest alebo slovné upozornenie, čokoľvek. Čierno-biele kocky sú predsa dosť rozšírené, nemusí ísť o kopírovanie...
@emulienka cudzie CSS jednoducho zistíš podľa zdrojového kódu, keď si na webke ktorú chceš napríklad skopírovať, stačí dať Ctrl + U (na Mozille a Chrome, neviem ako je to s IE a Safari, ale asi rovnako) a vidíš to, je to medzi tagmi
Ja to používam, keď vidím niekoho čo má niečo zaujímavé na stránke, tak si pozriem jeho zdroják že ako to urobil a poprípade si to tak dám aj ja, samozrejme s vlastnými úpravami. Vlastne tak iba hľadám definície tried a id, neche sa mi to hľadať v body časti
Ale NIKDY by som neurobil COPY PASTE, to je kurevské. Ani cudzie obrázky a menu, to sa proste nerobí.
Nejde o to, že nevie ako na to, ide o princíp, tebe by sa tiež nepáčilo, keby si na niečom pracovala, dolaďovala to a zrazu príde niekto o 5 rokov mladší a ukradne ti to ..
NAUčTE SA ROBIť NIEčO ORIGINáLNEJšIE NEž šACHOVNICE KTORé Sú TERAZ OčIVIDNE "IN" A NEBUDETE SA MUSIEť ZAPODIEVAť TAKýMITO PROBLéMAMI... SOM ZA TRESTY PRI KRADNUTí lenORIGINáLNYCH CSS...
@kevin autorské práva automaticky patria tebe, aj keď si vytvoril niečo, niečo podobné, čo už existuje. Ak si to vymyslel v tvojej hlave a napísal tvojimi rukami, máš automaticky copyright bez akýchkoľvek papierovačiek.
@61@kevin Bolo to minulý (t.j. 2009) rok. Vyriešili? Veď si to najprv zapieral, potom si si spomenul, priznal si sa, ospravedlnil a teraz znovu tvrdíš, že si to nepamätáš? Tak toto je už drzosť.
to cssko , čo mám teraz tu na tomto profile mám aj na stiahnutie, čiže kto chce skin olympijských hier (tuším 2008) nech si ho kľudne dá jo, a práveže kedysi dávnejšie som navrhoval službu na birdzi, že by človek ktorý chce mohol svoje cssko zverejniť, tak že by bolo priamo medzi csskami na stiahnutie a keby tam je pri ňom napísaný jeho nick by to bolo fajn
ale ten skin čo mám na druhom nicku by som nedal nikomu, lebo je trošku odfláknutejší a nebol by som rád keby ho dakto skopíroval....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Najprv by to trebalo overiť.
Možno by potom niekomu bez dôvodu zakázali robiť si vlastné css-ko...
Najprv by to trebalo overiť.
Možno by potom niekomu bez dôvodu zakázali robiť si vlastné css-ko...
» www.birdz.sk/webka/chocolate...
mimochodom, tesne predtým, ako si tam dala emine menu, tam mala tvoje.... :/
len, kým som sa stihla spamätať a pozrieť sa, či je to naozaj ono, už tak bolo toto.....
Nikomu som css-ko nikdy nedala.
Dokonca si to indivídum odo mna i css-ko pýtalo a ja som povedala, že nie, je moje a tak nech si spraví svoje vlatsné.
Ale NIKOHO som nežiadala aby to tu takto medializoval do fora.. nepotrebujem žiadne problemy, nechcem žiadne zákazy..
ale áno, jedno chcem.. aby tá čokoládka dostala nejaký "trest".. proste áno, je to len internetový profil, ale takéto veci sa jednoducho nerobia..
strašne ma to mrzí..
@kevin - NABUDUCE SA MA APSON OPYTAJ..!! O NIC SOM TA NEPROSILA.. ďakujem krásne
Nejde len o teba..
Ved preboha to je rovnake ako keby si kupili nevedome rovnake tričká...
dobre už som ticho
Potom som za väčší trest než len to že si nebude môcť robiť css-ko jeden týždeň.
Tak prepáč >.
pozries si aky je predtym div a to uz zmenis v cssku
Ehm, ja len tak, že BAN za toto nikto nedostane, ako tak pozerám, že komu udeľuje admin BAN-y...
Inak, nie je vážne problém dať Zobraziť Zdrojový kód a tam máš menu, to nie je ťažké..
Ešte ja mám v zdrojaku popratané, asi si to tam rozhádžem >.
a ked "zlodej" chce kradnut tak mu nic enzabrani a kludne sa kvoli tomu aj nauci rozumiet a citat html a css
Divila by si sa, čo všetko nevieš, čo vedia 9 ročný ...
Inač, došla mi TS-ka, že BIRDZ aktualizoval pravidla
» www.birdz.sk/about/podmienky...
>.
Ja to používam, keď vidím niekoho čo má niečo zaujímavé na stránke, tak si pozriem jeho zdroják že ako to urobil a poprípade si to tak dám aj ja, samozrejme s vlastnými úpravami. Vlastne tak iba hľadám definície tried a id, neche sa mi to hľadať v body časti
Ale NIKDY by som neurobil COPY PASTE, to je kurevské. Ani cudzie obrázky a menu, to sa proste nerobí.
Nejde o to, že nevie ako na to, ide o princíp, tebe by sa tiež nepáčilo, keby si na niečom pracovala, dolaďovala to a zrazu príde niekto o 5 rokov mladší a ukradne ti to ..
9.
Na BIRDZ.SK je zakázané pridávať akýkoľvek obsah, ktorý porušuje platné zákony, najmä autorský zákon.
"
to decko si to vymazalo a káže mi vraj mám vyť kludná, že už tam nič moje nie je..
ho ho hooo dakto sa preľakol
@kevin - aj mne to prišlo
NAUčTE SA ROBIť NIEčO ORIGINáLNEJšIE NEž šACHOVNICE KTORé Sú TERAZ OčIVIDNE "IN" A NEBUDETE SA MUSIEť ZAPODIEVAť TAKýMITO PROBLéMAMI... SOM ZA TRESTY PRI KRADNUTí lenORIGINáLNYCH CSS...
sry za caps nechce sa mi to už prepisovať..
@chocolate1
skopíruj jej
@malapohroma
Neviem, je tu niekde napísané, že moje css-ko, je pod autorským zákonom?
logicky uz len ked si to vytvoril ty tak je to TVOJ autorsky zakon
a preto si na css daj ako ja BY MALAPOHROMA
To by som si to musel dať aj na menu, aj na pozadie webky, aj na úplne spodnú vrstvu a tak
Ale nie, ja kašlem na to, keď mi to niekto skopíruje, budem to riešiť ..
staci ked to mas na jednom viditelnom kusku
a do profilu css je zakazane kopirovat
DOSŤ..!
KONIEC..!
už tam má len tie kocky, a mne to je fuk..nemienim sa nad tým viac pozastavovať..
EVERYTHING IS ALL RIGHT !..
neriešte to viac, prosím..
nemám chuť byť viac medializovaná..
vieš čo ? idem ja asi kopírovať nech tu spravíme nejaké to rošambo..
Už sme si to snáď vyriešili cez TS-ky nie ?
Navyše, ja sa na to vôbec nepamätám, ale oukej..
Kedy to bolo? 2008 ?
Ja som sa priznal, lebo som si nepamätal a mne sa ťa vážne nechce presviedčať o opaku..
Mám pohľadať staré (usvedčujúce) TS-ky a uverejniť ich tu?
A vykrádal si nielen mňa. Nájde sa kopa ľudí, čo mi to dosvedčia.
Zdá sa mi dosť divné, keď ty niekoho obviňuješ z toho, čo si nie až tak dávno robil sám.
ale ten skin čo mám na druhom nicku by som nedal nikomu, lebo je trošku odfláknutejší a nebol by som rád keby ho dakto skopíroval....
vymaž si potom ten kód a budes mat pôvodné
Bože, ty si fakt nechápavý ..
Vravím, že som POVEDAL, že už viem, lebo sa mi NECHCE ťa presviedčať, že sa NAOZAJ nepamätám, že by som niečo také robil.
Ale je to možné, bol som malý sopliak, ktorý nič nevedel, tak som sa iba priživoval -.-
Zmenilo sa to, že mám kompletne vlastné css a už nekopírujem
Akurát mám od foxhounda, ten rating blogov zmenený
ja som ani nevedela ze sa nieco take da..
@h8u - :/ tak akosi