celkom dost ma boli noha tazko sa mi chodi ale nemam ju zlomenu ani nic na ten styl tym som si isty neviete mi poradit niaky sposob (mast,liek alebo nieco take) ako by som mohol byt fit v co najkratcsej moznej dobe ?
Odstanova mast a sterilny obvez ci aky to je alebo daka mas co chladi. neviem ako sa to vola. ale odstanvoa amst by mohla pomoct ak je to daka odrenina. a + obvez ten sterilny ci aky neviem prestne ci sa tak vola
No v pripade, ze uz to mas uplne opuchnute, tak ti ten octan velmi nepomoze. Ten sa dava tesne po zraneni, aby sa zabranilo dalsiemu opuchu.
Ja ti odporucam Fastum Gel, to pomaha pri po-urazovej liecbe. Ma to aj analgeticke ucinky, takze sa budes citit lepsie. Ak si ho kupis tak jeden zlepsovak, ten gel sa nema vtierat do pokozky, len natriet a nechat volne absorbovat
octanova mat a treba lezat nenamahat nohu,a na to niee internet isla by som k lekarovi lebo aby sa ti tam neurobil zápal,to by sa liečilo tazko,lekar by ti povedal co to je a hotovo. :/ ak tťa to prejde od toho ocanu tak bude dobre,ona je naj mast na taketo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Odstanova ??? Asi si mal na mysli octanovu.
No v pripade, ze uz to mas uplne opuchnute, tak ti ten octan velmi nepomoze. Ten sa dava tesne po zraneni, aby sa zabranilo dalsiemu opuchu.
Ja ti odporucam Fastum Gel, to pomaha pri po-urazovej liecbe. Ma to aj analgeticke ucinky, takze sa budes citit lepsie. Ak si ho kupis tak jeden zlepsovak, ten gel sa nema vtierat do pokozky, len natriet a nechat volne absorbovat
A existujú asi aj špecializovanejšie fóra na túto tématiku