@acvd43xa7w to sa mňa nepýtaj, ja s ňou piť nechodím a ani sa nekámošíme ale určite musíme kúpiť pre ňu len vodku, lebo by sa z iného doryhala (nebola by som proti)
to sa inak ani nedalo.. keď to celé DJ premenil na dedinskú diskotéku pre seniorov, tak to ma akosi vyhnalo do šatne,v ktorej mi podala pomocnú ruku fľaša
brala som antibiotika, takze vobec...ale ani keby ich neberiem,tak by som sa neopila, tak maximalne trochu vina.. strieskat sa pred rodicmi a ucitelmi,tak to diky
Asi som to zle pochopil. Počas stužkovania, programu a podobne, to som nepil vôbec. Až keď rodičia a väčšina učiteľov odišla preč. Teda až po polnoci, keď sa ten džbán rozbíjal. Bral by som to trocha ako neúctu k tomu všetkému.
@tikalok un as sa to zmenilo na dedinsku diskoteku, hity spred sto rokov a 90% z nas sme si to velmi ppochvalovali. vazne sme sa vsetci dost dobre zabavili, vytancovali
Jak delo som bol a moderoval som program Proste haluz, každý nás chválil, že sme boli super, aj keď sme mali trému a preto sa nám kusa plietol jazyk Dosť haluz, ale bolo to super
ako moderátorka som po polnoci nedokázala jasne a čisto povedať slovo torta, tak z toho bola nejaká taká komolenina trty. ale tak, na prvého panáka ma poslala triedna, keď som celá zmorená, nervózna a s horúčkou sedela pred začiatkom v šatni.. povedala, že ma to ukľudní a na spoločnej fotke s rodičmi sa moj tatino strašne mračí, lebo mi tesne predtým povedal, že zo mňa strašne ťahá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale spolužiačka sa dnes pekne vyjadrila, že jej nebudú stačiť tri litrovky vodky...
a neverili mi, že nič
@quixinka nie, strieskať sa s (niektorými) učiteľmi, keď rodičia odídu a fičať až do rána bieleho
a) ľudí čo sa na vlastnej stužkovej strieskajú do nemoty
b) ľudí čo si na vlastnej stužkovej vôbec nevypijú
u nás už okolo tretej odišli všetci rodičia, a končili sme tuším o pol siedmej