od 18,dievca-zena musi byt po kramoch neviem kolko dni, niekolko mesiacov po tetovani/piercingu, niekolko mesiacov po navrate z krajin Afrika a neviem akych este....atd atd...
no kedže sa môže krv darovať až od 18. a minimálne 6 mesiacov po nejakom piercingu a ak ste nemali sex s nejakým cudzincom pred 6. mesiacmi...tak ja som nemohla ísť...ale pôjdem teraz už by som mohla...hehe ale pochybujem že mi ju zoberú...
ja urcite budem darovavat krv len si musim pockat na 18 rokov podla mna je to dobra vec, mne sa krv obnovi, niekomu pomozem a zevraj je to dobre pre cele telo, takze urcite idem
lvanka a ake testy?? klasika krvny obraz??
ale to nieje tyranie, ved to je pre teba nie pre nich
tam skor ide o podmienky kedy mozes darovat... a piercing, sex partneri a prekonane choroby...
ja chodim pravidelne a aj na plazmu a trombocity.. je to o ochote darovat nieco vzacne....
na hematologiu som sla so zamerom darovat krv a odvtedy som tam zostala ako pacient zistili mi leukopeniu, kedze mam len okolo 2500 leukocytov v 1 ml krvi, trombocytopeniu a este nejaku peniu ale uz si nepamatam odvtedy tam travim jeden den v mesiaci
raz aj to som nakoniec nedarovala, lebo ked som videla, ako to hrozne vyzeralo a ako vela by mi jej vzali, zee uff nemala som na to odvahu som pofiderna a sestricka mi aj tak skonstatovala, ze nemozem, lebo mam este nejake antibiotika v krvi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale ja by som nedarovala,neznasam ihly
ale to nieje tyranie, ved to je pre teba nie pre nich
tam skor ide o podmienky kedy mozes darovat... a piercing, sex partneri a prekonane choroby...
ja chodim pravidelne a aj na plazmu a trombocity.. je to o ochote darovat nieco vzacne....