niesla som si večer ešte teplú pizzu v krabici, celá rada,jak ju doma zjem a obklúčilo ma 5 asi 20 ročných Kakaových a ja už som im mobil a peňaženku dávala,ale oni si vzali len tú pizzu....
aj tých myslím ja som neraz už dostal aj od cigánov a aj od neonáckov aj keď som k nim volakedy patril ale aj cigani a neonáckovia majú jedno spoločné vždy útočia po kope :/
nanajvýš slovne čo sa týka cigánov ale síce raz keď som bol malý ma naháňal jeden cigán ale ho dajaká babka zastavila a to len preto že som mu nechcel pomôcť ťahať práčku
tak tak..nacisti mali svoju kultúru... ale títo novodobí "nacisti" čiže neonacisti sú hanbou :/ chodia na akcie proti cigánom a pri tom robia to isté..napádajú z nudy bezbranných :/ samozrejme česť výnimkám, lebo nájdu sa aj slušný a rozumný či už cigáni alebo neonacisti
tak v tomto s tebou súhlasím ja som sám dobrovolne odstúpil od NS aj keď som mal slúbené výprasky .... lebo dá sa bojovať voči takýmto luďom presne ako si povedal strednou cestou aa preto som sa začlenil k ĽSNS a SP
a najviac ma tešia názory politikov ktorý bývajú 200km od cigánov
asi nevedia aké to je mať za suseda cigána :/ by som im doprial aspoň 1rok nech bývajú na nejakej dedine kde sú hlavne taký od 15-25 čo fetujú a pod.. :/
Raz sa mi stalo, že nejakí "neonacisti" sa so mnou chceli byť. Len chceli cigánsku férovku, ich mohlo byť asi tak 5, pričom by som sa prvých pár sekúnd nedokázal brániť .
Vychádzal som z TESCA za bieleho dňa podotýkam, do vaku som odkladal nejaké 2 napolitánky a už boli pri mne, lenže ja som si neuvedomil, že sa chcú so mnou biť, pretože som sa otočil na kamaráta a volačo som od neho chcel a jeden z nich povedal niečo v zmysle "sú 2, nechaj to tak, to by tu bolo...." a keď som sa otočil naspäť, tak jeden z nich hodil taký úsmev....potom som si uvedomil, že keby neni so mnou kamarát, tak by sa do mňa pustili....a potom som zažil ešte niekoľko nepríjemných stretnutí.
Samozrejme, ja som mierumilovný človek, preto sa radšej konfliktom vyhýbam. Takým čurákom prajem smrť.
skupina to nebola ale na mňa stačil aj jeden teda jedna opálená slečna ma vytrieskala A jeden opálený spolužiak mi dal facku a zlomil mi okuliare... ale myslím, že tomu potom aj tatko "dohovoril"
Na strednej v Košiciach pri hradbach (tušim že tak sa to tam vola, nedaleko Dominikanskeho namestia). Boli sme traja a priplietla s k nám skupinka šiestich sfetovaných ciganov. Čosi od nás chceli. Jeden smraďoch kopol kamaráta do hlavy a ďalší už vyťahoval nôž. Nasledoval plán B, utiekli sme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nie
a nikto mi to neverí!
@wewo
aj tých myslím ja som neraz už dostal aj od cigánov a aj od neonáckov aj keď som k nim volakedy patril ale aj cigani a neonáckovia majú jedno spoločné vždy útočia po kope :/
áno a predpokladám že aj ty
tak ďalší čo by vedel povedať jak sa chová tá dnešnaá cigánska mládež
Ja si myslím, že aj tí neonacisti sú v niektorých veciach dosť názorovo rozdielni. A všelijakí chuligáni a tak neonacisti určite nie sú.
Aj nacisti mali nejakú kultúru...
tak tak..nacisti mali svoju kultúru... ale títo novodobí "nacisti" čiže neonacisti sú hanbou :/ chodia na akcie proti cigánom a pri tom robia to isté..napádajú z nudy bezbranných :/ samozrejme česť výnimkám, lebo nájdu sa aj slušný a rozumný či už cigáni alebo neonacisti
tak hej, no lenže oni si teba všimnú a nájdu si hneď zámienku aby ti mohli niečo spraviť :/ ako obvikle, dig more gadžo komusi nadával do cigánov?
mentalita jak sa povie nulová
Ide aj o názory čo sa týka drôg, holokaustu (v niektorých kruhoch spochybňovanie), pangermanizmu a tak....proste sú názorovo dosť rozdielni.
Ja si osobne myslím, že vždy je pravá tá stredná cesta a preto sa nechcem zaraďovať do nijakého extrému zľava, alebo sprava.
tak v tomto s tebou súhlasím ja som sám dobrovolne odstúpil od NS aj keď som mal slúbené výprasky .... lebo dá sa bojovať voči takýmto luďom presne ako si povedal strednou cestou aa preto som sa začlenil k ĽSNS a SP
asi nevedia aké to je mať za suseda cigána :/ by som im doprial aspoň 1rok nech bývajú na nejakej dedine kde sú hlavne taký od 15-25 čo fetujú a pod.. :/
Vychádzal som z TESCA za bieleho dňa podotýkam, do vaku som odkladal nejaké 2 napolitánky a už boli pri mne, lenže ja som si neuvedomil, že sa chcú so mnou biť, pretože som sa otočil na kamaráta a volačo som od neho chcel a jeden z nich povedal niečo v zmysle "sú 2, nechaj to tak, to by tu bolo...." a keď som sa otočil naspäť, tak jeden z nich hodil taký úsmev....potom som si uvedomil, že keby neni so mnou kamarát, tak by sa do mňa pustili....a potom som zažil ešte niekoľko nepríjemných stretnutí.
Samozrejme, ja som mierumilovný človek, preto sa radšej konfliktom vyhýbam. Takým čurákom prajem smrť.
to bolo asi to najlepšie čo ste mohli urobiť :/