keď som mala asi 10 tak ma pohrýzol vlčiak, najskôr na mna vyskočil zo zadu ja som sa zľakla a ako som sa začala brániť zahryzol sa mi do ruky, roztrhol mi mikinu a išla mi aj krv trochu... potom našťastie dobehol majiteľ, no bolo to dosť nepríjemné
ešte dodnes mám malú jazvu na malíčku
Pes ma raz pohrýzol do prsta, ale to bolo nič. Koza ma neraz zvalila na zem, ale nemala som jej to za zlé, keď ju dedko predomnou zarezal, plakala som celý deň. Štípance do nôh, plus útoky na vlasy od hnusného káčera boli najhoršie
Mna moja zajka pohryzla ked som ju drzala u veterinara a robil jej bolestive veci a este som v lete krmila labute a akurat sa mi minulo pecivo ked jeden labutiak doletel, tak sa za mnou rozbehol a zacal ma stipat do noh xD
komare a klieste ma napadli a raz pes ked som ho hojadala na detskej hojdalke zasekla sa mu noha, ostal za nu visiet a ked som ho bezala zachranit pokusal ma
Čo sa považuje za napadnutie? Niekoľko krát ma pokusal pes až do krvi aj mačka, kon mi stupil na nohu, potkan mi roztrhol prst, škrečok tiež, vyberte si
2x ma trochu "pohryzol" pes, a v oboch pripadoch to bola moja chyba. Raz som babkynmu psovi skocil na chvost a druhykrat som natahoval psa znamych, az mi dal najavo, ze sa mu to nepaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ako dieťa ma napadol pes, našťastie sa mu však nepodarilo poraniť ma cez hrubý sveter, cez ktorý sa ma skúšal pohrýzť do ruky.
ešte dodnes mám malú jazvu na malíčku
A morča párkrát do krvi hryzlo
Kocúr v @1 ma raz chcel uloviť
Potkančatá neútočia, ale vyzerám tak, lebo škrabance, keď si zo mňa robia preliezku
A inak som napadla len ja osu svojim zadkom v stane ...asi to neprezila
a raz mi nohy doštípali mravce
a také že bodnutie osou/včelou..klasika