@popolcok ja uz grcam z toho, ak by niekto z toho dal pisomku v skole.. ze nooo si nevedel, ze stare evanjelium napisal le kokot barani tak to mas za 2 O___O sak to je uplne chore
@n0wic ja som to nevymyslela, nehovorim ze je to super, len ma dorazili primitivne reci typu ci sa tam pretekaju v citani biblie ci co O___O ( a tak co cloveka nenauci ked od 11 rokov hnije na katolickych skolach (ach) )
bola som tri roky po sebe.......ide však aj o to, s kým si tam, pretože sa to rieši v trojiciach a kde....napr. ja som vždy mala takých pohoďákov v skupine a aj katechéta no a miesto známe, čiže super.....vždy sme sa tam nasmiali..... a keď ešte ideš do diecézneho kola, tak to už iná káva....nacvičuješ scénku etc..... ....no hej....zážitky
@maciatko0985 Ono to vlastne dopadlo dosť zle. Mala som tri body asi z 30tich. Strašne ma zvozila, že si nevážim blábláčosi, ale mne to v tej dobe prišlo nenormálne vtipné, no
@demoniqangel no dopadlo to celkom ok... dnes sme ju mali a mam aj daco dobre, aj daco zle, ale obavam sa, ze viacej bude tych zlych neviem ci uplne dobrovolne by som tam niekedy sla a este ich len maju opravit, ale presli sme si spravne odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
(dobre, preháňam, ale ide o pointu
tak to by som nenazval inak ako fail.. nabuduce bude olympiada v paleni mravcov lupou -.-
žeby to boli kvízové otázky zo Biblie? čojaviem napríklad otázka vymenovať všetkých 12tich synov Jakuba....
...
že sa na tomto fóre nad týmto vôbec pozastavujem
@n0wic ja som to nevymyslela, nehovorim ze je to super, len ma dorazili primitivne reci typu ci sa tam pretekaju v citani biblie ci co O___O ( a tak co cloveka nenauci ked od 11 rokov hnije na katolickych skolach (ach) )