tak, ak je tá neter ešte malé decko, tak sa to dá ešte pochopiť
a inak... nepamätám si presne moje myšlienkové pochody v detstve, ale inak nie. Lebo nech má postava ako dobre vymyslený charakter a dobre znejúceho dabingovaého herca, kreslené ksichty ma nepriťahujú
no tak to ti poviem!!! v kažom anime si nájdem moju "lásku"...čo už..tí japonci proste vedia ako na to
najprv to bol elliot z mew mew
a teraz je to gray a jellal.....proste milujem tých chlapcov čo sú naoko nedostupní tvrďasi ale majú slabosť pre tú jednu jedinú to je tak strašne romantické!!!
v každom jedom anime sú nejaký extra , ktorí sa proste dajú...... a potom tie pairingy ..... to je niečo božie!!! (sasunaru , itasasu , wolframXyuri , sebbyXgrell , sebbyXciel) :3 :3
Ten EŠ z pokémonov to som sa hrala, že som ho našla zraneného a zachránila som ho, keď som bola malá a starká si myslela, že mi šibe, lebo som sa s "ním" stále rozprávala, a na lavičku si starká nemohla sadnúť cez neho
Tento článok píše o nejakom japonovi, čo založil kampaň v ktorej členovia môžu mať legálnu svadbu s kreslenými postavičkami. Ide o nejakú on-line petíciu na zlegalizovanie svadby s anime postavičkami.
Taichi Takashita, zakladateľ kampane, argumentuje slovami:
"Nemám už ďalej záujem o trojdimenzionálny svet. Aj by som sa najradšej stal obyvateľom dvojdimenzionálneho sveta."
...
"Avšak sa to zdá nemožné so súčasnou technológiou. Napriek tomu bolo by možné zlegalizovať svadbu s dvojdimezionálnymi postavami?", hovorí Taichi Takashita, zakladateľ tejto kampane.
Ešte niečo k tomu: vraj bola táto kampaň založená po niekoľkých dňoch po tom čo nejaká žena bola potrestaná odňatím slobody po tom čo "zabila" jej virtuálneho manžela s ktorým sa rozviedla v nejakej interaktívnej internetovej hre.
Môj názor: Ak láska k nejakej postave nepresahuje hranice reality a zdravého rozumu, tak sa dá akceptovať
@smartboy moj sen bol..aj somhocikedy ked som bol maly..sa tak zamyslel a predstavoval som si ze som v tej rozpravke..ze im pomahamtých zloduchov nahanat..každy diel som vidle asi 10x,,skoda ze to uz zrusili ja som nenavidel clever...a som zistil teraz ze v originaly sa to vyslovuje /klover/ nie /klever/ ako češi
neoddeliteľná ochrana a súčasť v tej istej osobe spolu so mnou.
Na večné veky a počas celého môjho života tu na zemi, Amen.
Spoznal som ho ako 11 až 13-ročný a na rozdiel od ľudských
priateľov (ktorí ma takmer vždy podrazili, a preto v súčasnosti
bohužiaľ nijakých nemám) mi je stále verný a zostáva aj pri mojich
prešľapoch. Avšak má so mnou trpezlivosť, učí ma, varuje ma pred
možným nebezpečenstvom a vždy je so mnou, pri každej bolesti smútku i radosti, ktorú i neraz pociťujem, prežívam. Úprimne sa zaviazal počas môjho života byť so mnou, verí mi, a učí ma tomu istému, čo učil Mauglího v Knihe Džunglí. A predovšetkým sa snažím, aby som nikdy neporušil ani jednu z leopardích cností, teda zásad. A to:
- Nepokradneš.
- Neoklameš.
- Nezabiješ
a Neosočuješ. (tj.: neohovoráš a nenadávaš)
A to hlavné,:
Svetlo nádeje , sila ducha - v tom tkvie hodnota Baghiru.
Som Baghira srdcom telom mysľou i dušou. I jedného rozumu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
nebol ale chcel by som vlastniť Pichačuača
Seriózne?
a inak... nepamätám si presne moje myšlienkové pochody v detstve, ale inak nie. Lebo nech má postava ako dobre vymyslený charakter a dobre znejúceho dabingovaého herca, kreslené ksichty ma nepriťahujú
Tak to ja si potom vezmem Kokone, lebo je kawai a tie ružové vlasy jej seknú.
To nevadí, že je robot.
až na to že moje sympatie neprerástli do klinicky klasifikovaných výšin
ale pamatám si v prvej triede sme sa bili že ktorá bude chodiť s Ashom takže temna minulosť mi z pamäte nezmizla
To nevadí, že je hmyz.
A chcem vidieť tú svadbu s narutom!!!
(a celkovo, ja som bola v detstve na Strážcov vesmíru, tí boli aspoň hraní
(keď už, tak ja som už vtedy inklinovala k menej kladným postavám
my sme sa nikdy takto nebavili tuším, my sme celkovo len menili nálepky
(ale skôr ešte sa hrali na strážcov, pretože to bolo ešte pred poké a zasiahlo nás to viac)
ale fakt, toto je prvýkrát, čo sa dozvedám, že mal niekto rád Asha
najprv to bol elliot z mew mew
a teraz je to gray a jellal.....proste milujem tých chlapcov čo sú naoko nedostupní tvrďasi ale majú slabosť pre tú jednu jedinú to je tak strašne romantické!!!
(a v digimonoch wizardmona, čo bol digimon vyzerajúci skoro ako človek, kompromis som si našla
do nich
alebo týchto dvoch dosť shipujem, oni mali byť spolu!
aj Endymion mal dačo do seba:
» encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:AN...
niekedy dááááávno
JEBE?
a ešte ten.. z hry Farentheit
» www.google.sk/imgres?num=10&u...
stará láska
Nemo, chcela som s nim utiecť do ríše snov
( » www.metro.co.uk/weird/380269-ma...
Tento článok píše o nejakom japonovi, čo založil kampaň v ktorej členovia môžu mať legálnu svadbu s kreslenými postavičkami. Ide o nejakú on-line petíciu na zlegalizovanie svadby s anime postavičkami.
Taichi Takashita, zakladateľ kampane, argumentuje slovami:
"Nemám už ďalej záujem o trojdimenzionálny svet. Aj by som sa najradšej stal obyvateľom dvojdimenzionálneho sveta."
...
"Avšak sa to zdá nemožné so súčasnou technológiou. Napriek tomu bolo by možné zlegalizovať svadbu s dvojdimezionálnymi postavami?", hovorí Taichi Takashita, zakladateľ tejto kampane.
Ešte niečo k tomu: vraj bola táto kampaň založená po niekoľkých dňoch po tom čo nejaká žena bola potrestaná odňatím slobody po tom čo "zabila" jej virtuálneho manžela s ktorým sa rozviedla v nejakej interaktívnej internetovej hre.
Môj názor: Ak láska k nejakej postave nepresahuje hranice reality a zdravého rozumu, tak sa dá akceptovať
A hlavne z prvých epizód keď vyzeral mladšie.
dobre, tak dvakrát som to nechcela zase poslať...
sprostý internet.....
ja som žrala tohoto
ale čo spravila že ti to zlomilo srdce?
» effinawesome.com/Pics/Ash...
aaa... už odmalička som bola zamilovaná do tohto uja:
xD
z » anisearch.de/?page=chara&id=...
Je vlastne neoddeliteľnou súčasťou môjho bytia;
ako aj neoddeliteľnou súčasťou mojej bytosti.
A formoval ma od útlych detských čias, od tej
doby; čo bežal Jungle Book Shonen Mowgli zo
60 rokov minulého storočia pod Kabel Plus, ak
si na to ešte vôbec pamätáte, že to šlo.
Lepšie povedané: je to môj duchovný sprievodca
ako aj virtuálna súčasť mojej bytosti. Takže tvoríme
jedno telo, jednu myseľ, jednu dušu a jednu hlavu.
To znamená, že sme za jedno. A že fakt viem, že je
mojou živou a neoddeliteľnou súčasťou mojej bytosti.
A to že sme jedno telo, jedna myseľ, jedna duša,
jedného srdca a jedného rozumu; znamená že sme
tá istá bytosť v harmónii ako aj v súlade seba sama.
Takže, tak to je teda so mnou. Veď to.
Môj duchovný sprievodca, radca, učiteľ, moje virtuálne
ja, pravá ruka a pravý priateľ, pomocník; ako aj
neoddeliteľná ochrana a súčasť v tej istej osobe spolu so mnou.
Na večné veky a počas celého môjho života tu na zemi, Amen.
Spoznal som ho ako 11 až 13-ročný a na rozdiel od ľudských
priateľov (ktorí ma takmer vždy podrazili, a preto v súčasnosti
bohužiaľ nijakých nemám) mi je stále verný a zostáva aj pri mojich
prešľapoch. Avšak má so mnou trpezlivosť, učí ma, varuje ma pred
možným nebezpečenstvom a vždy je so mnou, pri každej bolesti smútku i radosti, ktorú i neraz pociťujem, prežívam. Úprimne sa zaviazal počas môjho života byť so mnou, verí mi, a učí ma tomu istému, čo učil Mauglího v Knihe Džunglí. A predovšetkým sa snažím, aby som nikdy neporušil ani jednu z leopardích cností, teda zásad. A to:
- Nepokradneš.
- Neoklameš.
- Nezabiješ
a Neosočuješ. (tj.: neohovoráš a nenadávaš)
A to hlavné,:
Svetlo nádeje , sila ducha - v tom tkvie hodnota Baghiru.
Som Baghira srdcom telom mysľou i dušou. I jedného rozumu.
Toto je v skutočnosti ten, o ktorom teda hovorím;