v prvej triede ma ucitelka poslala za dvere lebo som vyrusovala ani si to nepamatam, iba viem ze som bola za dverami ale vobec neviem o tom ze by som vyrusovala!
tiez z triedy v 1 rocniku udrby na učke ale vyhodila ma zo spoluziackou a povedaal nam ze ked sa ukludnime mame sa vratiti tak asi 15 minutove udrby na chodbe a ked uz sme sa ukludnili a chceli ist dnu tak co sme sa dotkli klučky zacali smesa smiaat a dako smesa potom dohodli zesi kada sadneme inde pomohlo
No jééj .. Ale v koľkých som ešte len musela byť i navzdory nemu a všakovakej snahe sa tváriť aspoň neviditeľne a ešte som aj musela rozprávať plno múdrych vecí, ktoré som nemala odkiaľ vziať :o!
ešte nie..ale skoro som skončila za dverami, lebo som dostala na strednej na hodine dejepisu nezastaviteľný záchvat smiechu so spolužiačkami, ktorý nie a nie prestať..a učiteľ si myslel, že sa smejeme na ňom, ale príčina bola inakšia
Z ústavu pre slepých. Pretože som opakovane pristupoval k ľuďom, zobral ich za ruku a so slovami "ver mi" som ich priviedol na záchod a priložil im ruku na ešte teplé hovno.
áno konkretne so @ufel a @seuss sme boli v činskom obchode a skusali sme si topanky a ta tetka nas vyhukala ci chcem aj daco kupovat aleb si len robime srandu..vynuteny odchod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
doteraz mám z toho traumu
zo seminára, za ktorý som si zaplatila, lebo som vyrušovala (inak som diskutovala so spolusediacim k téme, čiže sa cítim ukrivdene)
z prednášky (neplatenej), z ktorej som si vlastne spravila rande, preto že som si z nej spravila rande
ešte v škôlke ma zvykli vyčleniť z kolektívu
na základke a na strednej som sa správala slušne
a ešte z cintorína, lebo už zatvárali
a pravidelne nad ránom z baru, lebo zatvárajú
ale to sa asi nepočíta
a bola som aj upozorňovaná v jednom pajzli aby som nerobila hluk