Boli ste uz v Talianskej Mirabilandii,alebo v Anglickom Thorpe parku ?
Bola som aj aj, ale ak by som mala odporucit ,tak by som odporucila asi zabavny park k Mirabilandii v Taliansku. Bolo tam krajsie prostredie,a celkovo tie horske drahy boli ovela lepsie
ja som bola v Mirabilandii už 2x a odporúčam. veľmi sa mi tam páčilo, pekné prostredie, skvelé dráhy, predstavenia, kino,... a ešte je blízko aj nejaké Mini mestečko, ale to už neviem ako sa volá, aj tam bolo super
MirabilandiA je úplne úžasná, iný svet! 1 deň strávený v M. je málo! najviac sa mi rátal Katun, sedieť vpredu bol neskutočný zážitok takitsto všetky tie vodné atrakcie, strašidelný hrad ( vždy som chcela sedieť vo vozíku), večerná laserová šou, policajné predstavenie... zopakovala by som hneď
Bola som v Mirabilandii straaaasne davno...v letenom tabore asi v 6 triede na ZS...ale bolo tam super, tiez odporucam Europa Park v Nemecku, mesto sa tusim vola Rust...ale Mirabilandia je asi lepsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov